Fără permis și cu alcoolemie ridicată, prins la volan

0
174

Unora le place să trăiască periculos și o fac chiar pe șoselele arădene. De această dată nu este vorba de vreun vitezoman care încearcă să facă întrecere cu polițiștii prin centru orașului, dar pericol pentru ceilalți participanți la trafic a reușit să fie și un bărbat din Sânmartin.

Astfel, fără să stea prea mult pe gânduri și fără să calculeze puțin riscurile, un bărbat din Sânmartin, în vârstă de 43 de ani, s-a urcat la volanul unei mașini fără să dețină permisul de conducere obligatoriu. În primă istanță, părea că problema a fost descoperită și rezolvată, asta până în momentul în care polițiștii au scos aparatul alcooltest din dotare.

Fiind supus testului, rezultatul a fost unul neașteptat, 0,85 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Văzând acestea, polițiștii orașului Curtici care l-au identificat pe bărbatul în cauză s-au simțit nevoiți să-l îndrume pe acesta spre recoltarea de probe biologice în vederea alcoolemiei exact, ca mai apoi acesta să fie cercetat penal pentru infracțiunile rutiere făcute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.