FCC ICIM îşi poate asigura semifinala în Cetatea Chindiei

0
66

„El Clasico” sub coş, cum este numit sugestiv duelul marilor rivale din baschetul feminin românesc, FCC ICIM Arad şi CSM Târgovişte, îşi consumă vineri, ora 18, al treilea episod al sfertului de finală din Liga Naţională. „Galben-albastrele” au 2-0 la general după jocurile de la Arad şi mai au nevoie de doar o singură victorie (n.n. se joacă după sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”), pentru a-şi asigura calificarea în semifinalele campionatului.
Dâmboviţencele au dat o replică dârză în prima partidă, ICIM-ul impunându-se pe un final dramatic, dar apoi au dezamăgit în al doilea joc, marcând doar 37 de puncte şi doar 7 în două sferturi! Rămasă fără americanca Coker, nevoită să se retragă din cauza unor probleme medicale, Târgoviştea pare victimă sigură în sferturi, în faţa unei echipe arădene entuziaste şi dornice să cucerească din nou o medalie, după o pauză de prea mulţi ani.
Revenirea în forţă a americancei Williams, excelentă pentru ICIM sub panouri şi jocul solid al trioului Hadzovic – Dzombeta – Fodor sunt argumentele pentru o a treia victorie, încă de la Târgovişte. Dacă ea nu va veni vineri seară, poate fi obţinută sâmbătă, în al patrulea meci al duelului.
„Este 2-0 şi mă bucur că am scos ma­ximul din primele meciuri jucate acasă, dar munca nu e terminată. Nu va fi uşor să încheiem seria, dar sper să o facem în trei meciuri,“ declară antrenorul principal de la FCC ICIM, sârbul Bogdan Bulj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.