FCC ICIM s-a despărţit de o jucătoare de naţională

0
250

FCC ICIM continuă să piardă jucătoare în această iarnă, numărul plecărilor fiind parcă fără număr la gruparea arădeană. După ce
s-a despărţit de americancele Harrison şi Burdgess şi apoi şi de bosniaca Deura, care a apucat să joace doar şase meciuri în maioul galben-albastru, aseară, Teodora Neagu şi-a reziliat şi ea contractul cu ICIM. Baschetba­lista în vârstă de 22 de ani – componentă a echipei naţionale şi sezonul trecut campioană naţională cu Sepsi – a avut prestaţii modeste la Arad, iar acesta a fost probabil şi unul din motivele plecării sale. Gălățeanca a evoluat în 16 partide din acest sezon pentru clubul de pe Mureș, având o medie de doar 3.9 puncte/meci.
Problema e că noul antrenor, Bogdan Bulj, trebuie să se descurce acum cu doar două jucătoare, Ciotir şi Bartok, foarte puţin folosite în acest sezon, ca opţiuni pentru regula U23. Regulamentul obligă echipele să joace cu o astfel de sportivă, sub 23 de ani, în primele 20 de minute. Dacă mai punem la socoteală că sârbul Miljan Medvedj şi-a dat demisia sâmbătă, iar Chelsey Lee a ajuns la echipă abia în această săptămână, e clar că FCC ICIM nu abordează prea bine derby-ul de vineri, ora 16:30, cu CSM Târgovişte, meci contând pentru prima etapă a returului grupei roşii din Liga Naţională.
Bulj: „Am lăsat la Arad o treabă neterminată”
„Am venit la Arad pentru că am lăsat o treabă neterminată. Sunt fericit, am un respect pentru acest club, pentru fani, pentru toată lumea de aici. Cred că pot schimba ceva la echipă, pentru a scoate un rezultat mai bun până la finalul sezonului. Am urmărit statistica actualului sezon din Liga Națională, am văzut și câteva meciuri video ale ICIM-ului. Sunt convins că acest lot poate să arate mai bine, sunt în componenţă baschetbaliste importante, care pot face diferența.
Vreau să fac în primul rând o analiză la echipă, să văd cum stau jucătoarele din punct de vedere fizic și tactic. Sper ca ICIM-ul să arate o altă față în play-off,” au fost primele cuvinte ale lui Bogdan Bulj după semnarea contractului cu echipa arădeană.
(Foto: baschetarad.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.