FCC ICIM speră la o victorie de palmares, cu Sepsi

0
123

FCC ICIM e ca şi eliminată din Cupa României la Baschet, după corecţia aplicată de Sepsi Sf.Gheorghe, în prima manşă a sferturilor de finală, 90-55. „Galben-albastrele” au însă datoria de a încerca măcar o victorie de palmares, care să confirme parcursul bun din campionat, cu trei succese la rând.
E clar că jucătoarele pregătite de Bogdan Bulj nu se pot ridica, încă, la nivelul formaţiei ce domină de câţiva ani baschetul feminin românesc.
Totuşi, poate că Sepsi nu va apăsa prea tare pe acceleraţie la Arad, mai ales că accederea la turneul final e deja rezolvată. ICIM arată mai bine după transferurile pivoţilor Williams şi Lee, dar fără o bancă de rezerve solidă e greu să rezişti în play-off. Mai ales că transferul sătmărencei Ferenczi e sub semnul întrebării, Olimpia Braşov câştigând, se pare, apelul depus la Fede­raţie.
Meciul dintre FCC ICIM şi Sepsi se joacă miercuri, ora 18, în Polivalenta arădeană. Cele două echipe se întâlnesc şi sâmbătă, în campionat, dar de data asta la Sfântu Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.