Festivalul Folk Maris a ajuns la cea de-a VIII-a ediție

0
115

Festivalul Folk Maris este organizat în fiecare an, în luna august, începând din 2009, la Bulci. An de an au venit tot mai mulți împătimiți ai genului muzical și interpreți. Și anul acesta scena va fi amplasată în curtea castelului de la Bulci, care mai poartă și azi blazonul familiei Mocioni. Intrarea la festival şi camparea sunt gratuite.
Așadar cei care îşi doresc să petreacă două zile cu muzică bună, într-o atmosteră de altadată, aer curat şi multă relaxare sunt aşteptaţi la Bulci. Festivalul Mariș Fest, a ajuns la cea de-a a 8-a ediție și se desfășoară vineri și sâmbătă. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile pentru cei prezenți la festival vor fi amplasate corturi.
Iată ce ne spune viceprimarul Ladislau Heleport, inițiatorul și organizatorul de facto al ecestui eveniment de excepție: „Sperăm ca şi în acest an festivalul de la Bulci să fie la fel de reuşit ca şi ediţiile precedente, noi ne străduim an de an ca spectacolul să iasă foarte bine“
0001În prima zi de festival vor urca pe scena următorii artiști: Trupa Corso, Nova Band, Hidrogrup 8, Cristian Buică și Adrian Ivaniţchi, iar sâmbăta ne încântă cu prezența urmatorii artiști: Felix Bejan, Daniel Julean, Nelu Pitic și Trupa de Serviciu, Marius Batu, Didina Curea și Mircea Vintilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.