Fetele CSM-ului se menţin în „careul de aşi” al Superligii Naționale de tenis de masă

0
171

Fetele pregătite de Cristian Dodean au debutat, la sfârşitul săptămânii, în noul sezon al Superligii pe echipe la tenis de masă. În turneul-tur, de la Constanţa, CSM Arad a evoluat în următoarea formulă: Andreea Fistyulof, Mihaela Plăeaşu şi sârboaicele Sabina Surjan şi Tijana Jokic.
Arădencele au obţinut următoarele rezultate: 5-3 cu Politehnica Cluj, 5-1 cu LPS II Constanţa, 5-2 cu CSM Slatina, 5-2 cu Politehnica Iaşi, 2-5 cu Farul Constanţa, 0-5 cu ACS Dumbrăviţa şi 5-4 cu CSM Bistriţa. CSM Arad ocupă locul 4 după acest prim turneu, la egalitate de victorii, 5 la număr, cu ocupantele locurilor 2 şi 3. „Ne-am atins obiectivul, acela de a face un prim pas spre play-off, având acum două victorii avans faţă de locul 5. La meciul cu Dumbrăviţa am menajat-o pe Surjan, tocmai pentru a o avea proaspătă în partida cu Bistriţa, esenţială în lupta pentru primele 4”, spune Cristi Dodean.

Debut onorabil în Divizia A
Tot pe Litoral, CSM II Arad a debutat şi ea în sezonul Diviziei A. În componenţa: Adela Strună, Irina Rus, Andreea Neamţu şi Mădălina Orban, echipa pregătită de Livia Căruceru a obţinut trei victorii: 5-1 cu ACSM Dunărea Giurgiu, 5-2 cu CSM Giurgiu şi 5-3 cu LPS I Constanţa şi patru înfrângeri, 2-5 cu CSM Moineşti, 0-5 cu CSA Steaua Bucureşti, 4-5 cu CSTA Bucureşti şi 1-5 cu Farul 2 Constanţa. „Fetele au avut o evoluţie onorabilă, Strună şi Rus contabilizând 11, respectiv 9 victorii. Pentru un prim turneu în a doua ligă e bine, mai ales că ele sunt tinere şi au tot viitorul în faţă”, mai spune antrenorul coordonator al CSM-ului, Cristian Dodean. Turneele-retur se vor disputa la începutul anului viitor.
csmarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.