Fostul senator de Arad, Dorel Constantin Onaca, a fost ales secretar general al PMP

0
148

onaca

Fostul senator de Arad, Dorel Constantin Onaca, a fost ales, la sfârşitul săptămânii trecute, secretar general al Partidului Mişcarea Populară, cu peste 98% din voturile exprimate. Cu acestă ocazie, Onaca a ţinut să le spună celor care l-au ales  că „Partidul Miscarea Populară nu este un partid de lider, ci un partid cu adevarat popular, unde omul şi organizaţiile locale contează”. Fostul senator de Arad  este de părere că pentru ca a conta pe scena politică, partidul are nevoie de o structură organizatorică solidă. „Pentru a se prezenta în alegeri, partidul are nevoie de o organizare foarte bună, la nivelul satelor, comunelor şi oraşelor. Acest lucru este esenţial pentru a cunoaşte nevoile oamenilor, doar astfel putând fi identificate soluţii pentru problemele ridicate de alegători”, ne-a declarat Onaca. Acesta a ţinut să precizeze că cine nu are voturi, poate face orice altceva, numai politică nu. „Ţinta organizatorică este că, până la alegerile de anul viitor, Partidul Mişcarea Populară, să fie partidul cu cei mai mulţi membri din România. Numai în acest fel, PMP va putea oferi, la alegerile locale, cei mai buni consilieri şi primari. După alegerile parlamentare de anul viitor, partidul va fi la guvernare şi va oferi cel mai competent prim-ministru pe care l-a avut România. PMP nu este un partid de lider, este un partid în care omul şi vocea organizaţiilor locale contează. Trebuie să ştiţi că la fel cum Mişcarea Populară a stat la baza fondării PMP şi partidul va fi iniţiatorul unui curent politic absolut necesar, al unui curent politic eficient”, a mai spus Onaca.

În ceea ce priveşte relaţia pe care a avut-o, în timpul manadatului de senator, cu arădenii, secretarul general al PMP ne-a declarat: „arădenii îmi sunt atât de dragi încât cuvintele ar fi de prisos.”

În ceea ce-l priveşte, Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad susţine că l-a bucurat foarte mult prezenţa fostului preşedinte Traian Băsescu la Congresul PMP.

 „Sunt bucuros că preşedintele Traian Băsescu a fost la  Congresul PMP. Cu acest prilej ne-a spus că dumnealui crede în acest proiect şi pe viitor şi chiar dacă nu îl va conduce, va fi informat în permanenţă şi în continuare. În ceea ce priveşte alegerea domnului Dorel Constantin Onaca în funcţia de secretar general al PMP, pot să spun că domnia sa este o persoană puternică care cunoaşte munca de partid, cu atât mai mult că a fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu, ceea ce pe mine mă bucură foarte mult cu atât mai mult că a fost senator de Arad şi cunoaşte problemele judeţului nostru”, spune Remeţan.

„Conferinţa naţională a PMP a fost o reuşită atât datorită faptului că am reuşit să alegem o conducere tânără, în persoana domnului Eugen Tomac, cât şi pentru faptul că preşedintele Traian Băsescu a declarat ca este alături de partidul nostru în toate proiectele care vor urma, iar secretar general al partidului este Dorel Constantin Onaca, care cunoaşte judeţul nostru”, a precizat secretarul general al PMP Arad, Gică Teodor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.