Gheorghe Falcă nu a luat parte la întâlnirea conducerii judeţene a PD-L Arad cu Cătălin Predoiu

0
105

pdlPrim-vicepreşedintele PD-L, Cătălin Predoiu, a susținut ieri o conferință de presă la sediul PD-L Arad.  Acesta a spus că PD-L intră într-un ritm alert de reconstrucţie, modernizare şi intensificare a opoziţiei faţă de guvernarea USL și că se fac eforturi de construire a unei alternative la USL. Prim-vicepreşedintele a mai declarat că PD-L intenţionează să se transforme într-o forță politică puternică și să repornească economia țării. „PD-L a reușit să oprească referendumul pentru revizuirea Constituției, o revizuire greșită care ar fi făcut mult rău țării. Acesta e un succes. PD-L a reușit să atragă atenția Guvernului cu programul economic de relansare a mediului de afaceri în România și este un succes. PD-L trebuie să aibă mai multă încredere în el, în viitorul său și sunt convins că în PD-L sunt suficiente talente care să transforme partidul într-o forță politică mai putenică decât este astăzi, mai deschisă spre societatea civilă, mai deschisă spre tineret și spre mediul profesional.Este momentul să repornim economia țării, care în momentul de față este sufocată. Vizitele mele în teritoriu au legătură cu ceea ce mi-am propus. Vreau să mă integrez în acest partid, să cunosc toate problemele și resursele lui și să mă cunoscă și cei din teritoriu. Am venit aici să facem un proiect comun. Doresc să fac împreună cu colegii un partid de talie europeană”, a afirmat Predoiu.
Întrebat dacă dorește să candideze la alegerile europarlamentare de anul viitor acesta a spus că nu, iar când a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale a răspuns că încă nu se pronunță până nu face un tur al filialelor din țară.
Alături de Cătălin Predoiu, la conferință a participat și vicepreşedintele PDL Gheorghe Ialomiţianu şi Valeriu Tabără.
Falcă, absent
De menţionat că primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, nu a fost prezent la întâlnirea celor doi lideri naţionali cu primarii, viceprimarii şi aleşii locali ai democrat-liberalilor arădeni. Întrebat despre prezenţa lui Gheorghe Falcă, prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu a spus că primarul a lipsit de la întâlnirea cu pricina. „Gheorghe Falcă nu a fost prezent la întâlnirea pe care am avut-o. Am vorbit la telefon şi mi-a spus că este ocupat. Urmează să ne vedem ulterior”, a declarat Cătălin Predoiu.
De menţionat că la ora la care la sediul PD-L Arad avea loc întâlnirea liderilor naţionali ai partidului cu membrii Colegiului Director, primarul Gheorghe Falcă participa la o lansare de carte(!) în sediul Palatului Adminsitrativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.