Glasul arădenilor – Cum vă simțiți pe această vreme caniculară?

0
85
Oameni traverseaza Calea Victoriei, Piata Victoriei.

Vremea din ultima perioadă a fost una foarte schimbătoare, începând cu furtuni care au reușit să provoace foarte multe pagube materiale și care ne-au inundat toate părțile municipiului, până la călduri infernale care ne fac să ne adăpostim cât mai tare de razele soarelui. Curioși am fost dacă schimbările s-au resimțit și pe pielea arădenilor.

Depinde de zi. Eu am zile în care mă simt foarte bine și zile în care tot ce îmi doresc este să ajung în pat și să dorm. De exemplu azi, azi e o zi în care mă simt plină de energie, îmi place căldura, îmi place soarele, nu mă deranjează nimic și am o energie pozitivă care a ținut cel puțin până acum, începând de la ora șapte când m-am trezit eu”, zicea Magda, 20 ani.

Mi-e greu când e așa cald. Îmi place căldura și mi-a plăcut-o toată viața, dar poate odată cu înaintarea în vârstă nu îmi mai fac așa bine atâtea grade. Mă obosește, câteodată parcă mă simt și sufocată, e cumva prea puțin aer. Îmi place place să văd toată lumea cum parcă prinde viață, dar pe mine mă obosește cumplit”, povestea Mărioara, 63 ani.

Personal mă simt foarte bine. Sunt în vacanță și normal că îmi place să văd că e vară cu adevărat. Pot merge la ștrand, pot sa stau pe o terasă la un suc, pot să port rochițe, nu mi-e foarte foarte cald, îmi place mult. Mă simt foarte bine când știu că pot sta afară până noaptea târziu că nu mi se fade frig”, zicea Cosmina, 17 ani.

Sunt zile în care mă simt groaznic. Nu am chef de nimic, mai ales de lucru, parcă aș sta tot în pat și să nu fac nimic altceva, să stau și să dorm, să beau ceva rece, să mănânc înghețată, dar toate astea le-aș face stând în pat, nu prin oraș sau așa ceva”, ne spunea Patricia, 23 ani.

Azi mă simt foarte bine. Îmi și place mult căldura, nu suport iarna și frigul și nimic, doar vara îmi place, soarele, căldura, înghețata. Îi mai văd pe alții că sunt moleșiți și așa, la mine ni e cazul deloc să fiu așa. Plină de viață și de energie mă simt toată vara, sau cât ține căldura în general”, a spus Crina, 16 ani.

,,Tot ce vreau acum e să ajung acasă. E îngrozitor de cald. Recunosc că m-am plâns de fiecare dată când vedeam că începe ploaia, dar nici așa nu îmi place. Poate problema e că sunt aici și nu în vacanță și de la aia sunt așa revoltată pe căldura de acum. Oricum o să îmi pară rău când vine iar frigul, asta știu sigurˮ, ne-a zis Ioana, 29 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.