Glasul arădenilor – În ce locuri vă petreceți timpul liber?

0
342

Lumea se plânge din ce în ce mai mult de lipsa timpului liber, așa că, atunci când arădenii au câteva ore în care nu trebuie să își mai facă griji de câte ceva, ei încearcă să profite din plin. Unde se duc aceștia ca să se relaxeze?

Eu prefer să merg pe Malul Mureșului, stau și aproape de el și de obicei ne adunăm mai mulți prieteni și mergem cu bicicletele. Uneori mai schimbăm, ne dăm cu rolele sau doar facem o plimbare, depinde de fiecare. Când nu ne ajută vremea preferăm să mergem pe centru și să bem un suc, nu facem prea multe lucruri în timpul liber, poate doar vara, dar mai e până atunci și încâ nu ne-am făcut planurile”, zice Alina, 17 ani.

Mie îmi place mult să merg cu câțiva prieteni la Ceala, ne luăm bicicletele și facem o plimbare prin padure. Mergem acolo pentru că de multe ori e aglomerat pe mal, mai ales dacă e vreme bună, toată lumea ar face un pic de mișcare și de multe ori nu avem loc unii de alții. Noi ne-am învățat deja să mergem acolo, bem un suc pe terasă când ajungem, poate mergem și pe la Măltăreț și înapoi acasă”, spune Roxana, 27 ani.

La Șiria la cetate. Când avem mai mult timp liber, ne mobilizăm o gașcă de prieteni, luăm mașinile și mergem la Șiria. Pe zi sau noapte, nu prea contează, ne place să mergem, stăm, povestim, ne facem poze, parcă altfel te simți dacă nu îți petreci neapărat timpul liber într-o cafenea sau pe o terasă. Nu zic că eu nu merg, că merg des, cred că fix de aceea nu fac asta chiar și când am mai mult timp liber”, zicea Adrian, 21 ani.

Timpul meu liber mi-l petrec pe centru la o cafenea, poate merg să mănânc ceva, eventual o ieșire în familie sau cu prietenii la un restaurant pentru că ne place să stăm mult la povești. Seara, în weekend, mai merg pe unde aud că e muzică bună, dar nu se întâmplă foarte des asta, când am chef de cluburi nu stau prin Arad”, povestește Bogdan, 26 ani.

Depinde de cum e vremea. Când se mai încălzește încep să merg destul de des la Ghioroc, nu știu exact de ce, dar acolo îmi place. Stau pe terasă la un suc, mai stau pe plajă, ne plimbăm pe acolo și cam atât. Daca e frig sau plouă și chiar vreau să ies din casă merg să mănânc sau să beau ceva pe centru, nu fac prea multe prin Arad, de multe ori plec în Timișoara sau mai pierd timpul prin mall pe la noi”, spunea Alina, 18 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.