Glasul arădenilor – Mai aveți planuri pentru această vară?

0
110

Ne apropiem cu pași repezi de luna septembrie, care, aduce odată cu ea sfârșitul verii. Vara este cea mai pro­babilă perioadă în care oamenii își pla­nifică cele mai multe lucruri de făcut. Suntem curioși dacă cetățenii orașului nostru au bifat tot ceea ce și-au propus să facă în vara lui 2019, sau dacă urmează, în puținul timp care a mai rămas să facă ceea ce nu au apucat.

„Am depășit vârsta aceea la care îmi făceam întotdeauna, în fiecare vacanță o mulțime de planuri, pe care puțin probabil să le pot realiza. Acum tot ce îmi doresc este să merg undeva în concediu în fiecare vară. De când lucrez, am reușit să fac acest lucru. Este mult mai greu acum, decât în tinerețe să merg în locuri noi, pentru că depind de zilele libere primite de la locul de muncă. În tinerețe ne facem multe planuri, dar deseori le reali­zam doar pe jumătate dintre ele. Ne era mult mai ușăr să organizăm drumuri spontane în te miri ce locuri” spune Ștefan, 32 ani.

„Mi-am propus ca în această vară să ajung la mare. Am reușit deja să ajung la mare, dar cine știe, poate mai reușesc să mai trec odată, acum pe sfârșit de august, acum e cel mai bine că nu e foarte aglomerat, iar prețurile sunt scă­zute. În afară de mersul la mare, mi-am propus ca oricine altcineva, să mă distrez și să mă bucur de vară. A fost o vară frumoasă, nu am făcut prea multe lucruri ieșite din comun, dar cu siguranță mi-am făcut amintiri excepționale alături de persoanele dragi mie” zice Cosmina, 21 ani.

„Normal că mai am planuri, încă nu este gata, iar acum, pe ultima sută de metri este momentul în care, cred eu, că toți încercăm să facem ceea ce nu am reușit să facem. De exemplu, eu, mi-am propus să merg la mare în acestă vară, dar din păcate, nu am reușit încă. Așa că, ghici cine merge la mare săptămâna viitoare?” ne-a spus Marius, 17 ani.

„Abia acum, de câteva săptămâni a început vara pentru mine, pentru că am terminat clasa a XII-a, așa că am fost ocupată cu Bacalaureatul, cu admiterile. S-au terminat admiterile mai repede, dar tot a trebuit să mă mai interesez, cu una, cu altă. A mai trebuit să fug să mai duc ceva pentru dosar, să mă interesez de cămin. Abia acum pot răsufla ușurată și să mă bucur de vară, cât a mai rămas din ea. Nu
mi-am propus să merg nici unde în această vară, tocmai pentru că am știut că trebuie să mă axez pe alte lucruri, așa că nu sunt dezamăgită că nu am mers nici unde” spune Antonia, 19 ani.

Sorina Dragomir

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.