Gligor – absent și la Lugoj, Dobrean și Suslak, din nou la dispoziție

0
71

gligorDin păcate, UTA nu va conta pe unul dintre cele mai importante transferuri ale verii în primul meci oficial al noii stagiuni fotba­listice, cel de astăzi, de la Lugoj, în turul patru al Cupei României. Accidentat în Austria la coapsa piciorului stâng, Alin Gligor este încă în proces de refacere și – probabil – va rata și primul meci al campionatului. În aceste condiții, cel mai probabil, Roland Nagy va opta pentru cuplul de fundași centrali consacrat în Liga a III-a, Botiș – Filaret, deși are și Manea șansele sale la titularizare.
În lot au reapărut și Dobrean și Susalak, cei doi fotbalişti de picior stâng care au ratat și ei cantonamentul din țara lui Mozart din pri­cina unor probleme medicale. În schimb, au dispărut din „peisaj” tinerii Man și Lazăr și Petre, mai ales că împotriva trupei din Banat, utiștii nu sunt obligați să opteze pentru cei doi fotbaliști Under 19, care trebuie să-și facă loc în teren în campionat.
Miron, Anca-Trip – Polgar, Manea, Botiș, Filaret, Burlă, Suslak – Strătilă, Costin, Chindriș, Jorza, Dobrean, Tănase, Hlistei, Vlad, Sorian – Curtuiuș, Szekely, Rus sunt fotbaliștii convocați pentru partida de azi, pe care antrenorul Roland Nagy o prefațează astfel pentru uta-arad.ro: „Întâlnim un adversar bun, care a terminat pe po­dium ultimul sezon. Îmi doresc să câștigăm atât ca să mergem mai departe în Cupa României, dar și pentru un moral bun înaintea startului de campionat. Sperăm într-un rezultat pozitiv, care să ne dea încredere și siguranță pentru debutul în liga secundă”.
Meciul va fi arbitrat de Aurel Vărzan, din Oțelul Roșu (Caraș – Severin), asistat la cele două linii de Alin Saraol (Deva) și Claudiu Doarvas (Mintia – Hunedoara).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.