Idei de activități pentru copii

0
114

Știm cu toții că, de multe ori, ne aflăm în impas când vine vorba de ce activități să le mai dăm sau să desfășurăm împreună cu copiii noștri, ca aceștia să nu se plicti­sească sau să mai renunțe la calculator, televizor și telefon.
Astfel, vă prezentăm în fie­care zi câte o activitate interesantă pentru copiii dumneavoastră sau pe care să o faceți împreună cu cei mici, activități care vă vor ajuta nu doar să petreceți timp de calitate cu ei, ci și să vă distrați.
Ștampile cu inimioare
Pentru că e luna dragostei, de ce să nu facem o activitate cu această tematică, și anume, să desenăm inimioare (pe care fetițele le adoră). Dar nu simplu, ci ștampile. Și un lucru curios este că ștampila o fac din tubul de la hârtia igienică, deci folosim obiecte reciclabile.
Pentru a confecționa ștam­pila, indoaie pe o linie tubul astfel încât să iasă o inimă și fixați-o cu un elas­tic. Turnați niște vopsea lichidă (sau guașe) pe o foaie sau într-un capac, înmuiați tubul în vopsea și lasă-ți copilul să se bucure de abilitatea lui de „a desena” singur inimioare, mult inimioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.