IKEA România anunţă vânzări în creştere. Care sunt CELE MAI VÂNDUTE produse

0
171

IKEA România a avut vânzări de 424,5 milioane de lei în anul de catalog septembrie 2014 – august 2015, în creştere cu 12,3% faţă de anul precedent, dinamica pozitivă fiind generată în principal de segmentul de dormitoare.

Conform Mediafax, cea mai mare parte a vânzărilor IKEA (84%) este dată de magazinul de mobilă şi decoraţiuni, restul vânzărilor fiind generate de restaurant şi de magazinul online.

„Cele mai vândute produse din catalog au fost dormitoarele, iar accesoriul cel mai bine vândut a fost becul LED”, a declarat Stefan Vanoverbeke, noul şef al IKEA România.

Divizia de retail a Ikea Group este reprezentată în România printr-un magazin, deschis în Bucureşti în 2007, iar grupul a cumpărat recent terenul pentru al doilea magazin, tot în Bucureşti.

Ikea deţine în prezent 18 magazine de mobilă în China şi 14 în Rusia. Grupul are în România mai mult de 20 de furnizori, care produc în principal canapele, fotolii, mese, scaune, articole pentru copii şi produse de ceramică. Mai mult de 14.000 de persoane lucrează pentru aceştia. Suedezii nu au activităţi proprii de producţie pe piaţa locală, însă la nivel mondial deţin şi o divizie de profil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.