În aşteptarea Iepuraşului la Grădiniţa P.P.13 Arad

0
136

Sărbătorile de Paşti sunt aproape şi astfel copiii de la Grădiniţa P.P.13 Arad au avut parte de surprize nebănuite cu ocazia acestui eveniment. Din dragoste pentru copii, personalul unităţii a organizat o petrecere surpriză pentru prichindeii care frecventează aceasta unitate de învăţământ preşcolar din central oraşului, eveniment ce a avut loc marţi,19.04.2016.

Pe terasa de la intrarea în grădiniţă educatoare au pregătit o expoziţie cu lucrările copiilor din toată grădiniţa, lucrări la care s-a muncit cu mult drag şi  pasiune.

Evenimentul a debutat cu o slujbă ţinută de preotul Pavel Teodor de la Catedrala Veche, care le-a povestit copiilor despre semnificaţia Paştelui. Preotul a rămas plăcut surprins despre discuţiile purtate cu copii şi în special despre cunoştinţele lor despre această sărbătoare religioasă.

În curtea interioară a grădiniţei a fost amplasat un bufet suedez cu dulciuri  specifice acestui eveniment, fructe, sucuri naturale unde fiecare copil a servit ce a dorit. Timp de trei ore micuţii au avut parte de distracţie, jocuri, dans….. dar bucuria maximă a fost atunci când au sosit „Iepuraşii”. Aceştia au ţopăit veseli printre copilaşi, au dansat, au împărţit cadouri, voie bună şi pupici celor mari şi celor mici.

Pentru buna desfăşurare a activităţilor din această zi frumoasă a contribuit întreaga echipă: copiii, personal didactic, didactic-auxiliar şi nedidactic. Implicarea personalului grădiniţei a fost una exemplară, care cu răbdare şi dăruire au pregătit copiilor un maraton al veseliei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.