În comuna Păuliș, primăvara începe printr-o acțiune de curățenie generală

0
173

primavaraÎn prag de primăvară orice gospodar care se respectă iese prin curte, prin grădină pe la stradă să vadă ce este de făcut, de curățat după iarna urâtă și umedă care
ne-a copleșit. De la această regulă nu fac excepție nici gospodarii din comuna Păuliș, în frunte cu înşiși reprezentanții administrației locale care ne-au și prezentat pe scurt un mic „plan de bătaie“ cum se zice, pentru următoarea perioadă.
„Autoritățile locale din comuna Păuliș au stabilit planul de măsuri privind curățenia de primăvară în toată comuna, care a fost pusă în practică începând cu zilele acestea. Ca în fiecare început de an, comuna Păuliș se pregătește în prag de primăva­ră, cu o mobilizare de forțe tari la capitolul curățenie.
Conform Legii 416/2001, be­neficiarii ajutorului social din cadrul Primăriei Comunei Păuliș, contribuie la lucrările ce vor fi efectuate în această comună: participă la activităţi de salubri­zare și igienizare a carosabilului, a trotuarelor, a văilor și rigolelor, a spațiilor și zonelor verzi din localitate“ – ne explica primul edil al comunei, Petru Nicoară.
Ca o completare, viceprimarul comunei Păuliș, Ioan Turcin ne dădea câteva detalii despre lucrările imediate din spațiul zonei centrale.
„Datorită vremii bune de afară am început programul de curățenie de primăvară care presupune curățenia străzilor, a bordurilor, colectarea deșeurilor și curățirea spațiilor verzi. Pentru aceste lucrări sunt mobilizați asistații social potrivit Legii 416/2001” – a precizat viceprimarul comunei.     (F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.