Încă 25 de adulți și minori, prinși în timp ce mergeau pe jos și prin câmp spre Ungaria

0
170

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat douăzeci şi cinci de cetăţeni din Siria care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pentru a ajunge în vestul Europei.

Aceștia erau hotărâți să treacă granița în noaptea zilei de duminică, la data de 2 februarie 2020, în jurul orei 23.30. Ei au fost văzuți de poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac – Nagylak la aproximativ 50 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin. Odată intrați în vizorul polițiștilor, aceștia nu prea au mai avut nimic de făcut decât să își oprească marea călătorie. La numărătoare au fost descoperite douăzeci şi cinci de persoane care se îndreptau pe jos, spre teritoriul Ungariei.
Cetățenii străini au fost preluați și transportați la sediul Sectorului P.F. Nădlac, pentru cercetări, iar în cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că grupul este format din 18 bărbaţi și 7 minori.

Adulții au vârste cuprinse între 19 şi 42 ani, iar minorii între 8 şi 17 ani. Trași la răspundere, aceştia au declarat că doreau să ajungă vestul Europei.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de persoanele în cauză, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.