Ineul se aşteaptă la un meci greu cu Jucu

0
102

ineuPână nu demult, comuna clujeană Jucu era cunoscută doar după ce concernul Nokia deschidea o fabrică pe teritoriul ei. Afacerea a devenit între timp istorie, dar cei din Jucu au depășit granițele prin fotbal, promovând în Liga a III-a.
Unirea vine la Ineu sâmbătă după-amiază, ora 15,00 și îl are în frunte pe primarul Dorel Pojar, fratele cunoscutului fundaș din anii 80-90 a lui U Cluj, Cristinel Pojar. Visează frumos, la pătrunderea în play-off și un loc pe podium la final. Sunt în grafic, ocupând locul 5, cu 7 puncte, două mai multe decât Ineul. La precedenta vizită în Arad, cea de la Sebiș, cei din Jucu au lăsat impresie bună. Ciocnirea cu Naționalul le-a revenit oamenilor lui Gheorghe Feieș, dar, din ce a văzut pe viu, Adi Abrudean e prudent.
Abrudean: „Avem atuurile noastre”
„Sigur avem un joc dificil. În ciuda rezultatului de la Sebiș, am văzut o echipă preocupată, cu jucători tehnici și rapizi. Dar avem atuurile noastre să luăm 3 puncte. Pentru a rămâne în prima parte a clasamentului, trebuie să câștigăm cu orice preț acest joc”, transmite fostul mijlocaş al alb-albaștrilor. Nicolau și Copil sunt accidentați, Ungureanu e absent nemotivat începând de luni, Băd a devenit incert după meciul cu UTA, iar Petcuț e istorie la Ineu.
„Știli” ar putea începe cu Fl. Rusu – Tătar, Bilia, Bier, Suslak – Iambor, Francescu – Covaci, Georgiu, R. Popa – Drăgan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.