Jandarmii arădeni au efectuat, anul trecut, peste 4.500 de misiuni

0
170

OLYMPUS DIGITAL CAMERALa sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a avut loc, zilele trecute,  evaluarea activităţii desfăşurată de jandarmii arădeni în anul 2013, la eveniment luând parte subprefectul Radu Stoian, dar și colonel dr. Robert Iulian Vîţă, împuternicit adjunct al inspectorului general.
Pe linia asigurării şi restabilirii ordinii publice, au fost desfăşurate 4.527 de misiuni, printre care se numără misiunile la manifestările cultural-artistice, religioase sau promoţionale, manifestările sportive, manifestările de protest, cele desfăşurate pe timpul vizitelor oficiale, de asigurare a ordinii publice la instanţele judecătoreşti şi acţiunile de intervenţie. Pe timpul desfăşurării misiunilor pe linia ordinii publice, au fost întocmite actele de constatare în cazul a 385 de infracţiuni cu 414 autori şi au fost depistate nouă persoane urmărite naţional şi internaţional.
Mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, ne informează că, „în 2013, a fost asigurată protecţia instituţională şi ordinea publică la obiectivele aflate în responsabilitate. A fost asigurată protecţia transporturilor de produse cu ca­racter special, a transporturilor de bunuri şi valori şi a corespondenţei clasificate”.
(D.D.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.