Jocul bun nu ține loc de punct(e): Școlar Reșița – Lunca Teuz Cermei 2-0

0
60

Radu Anca își avertiza elevii că vor avea în față una din echipele bune ale seriei, dar nu a fost chiar așa. Echipa sa a stat foarte bine în apărare, iar Reșița a avut mari dificultăți să găsească drumul spre gol. Până la urmă, însă, inevitabilul s-a întâmplat, deși oaspeții au avut ocaziile lor să egaleze la un moment dat.
Presiunea gazdelor din startul de meci s-a limitat la câteva faze fixe, rezolvate fără mari probleme de „alb-roșii”. De abia la mijlocul reprizei, s-au născut primele semi-ocazii ale bănățenilor, la șuturile de la distanță ale lui Poiană și Vaștag, ce au trecut de puțin peste poartă. Și Bodea s-a evidențiat la două faze, reușind să blocheze execuția din lovitură liberă a lui Liuba, dar și să respingă în lateral șutul lui Costin de la 15 metri. Repriza s-a terminat la egalitate, iar Cermeiul avea motive să spere la un rezultat bun în Valea Domanului.
Însă, amfitrionii au spart gheața rapid în partea a doua. În minutul 58, dintr-o lovitură liberă îndelung contestată de către oaspeți, Vaștag a centrat, iar Negoescu a reluat cu capul în plasă. Cermeiul putea să egaleze, dar Brândușe a fost blocat de Zimmermann din poziție de unu la unu cu acesta. Cu zece minute înainte de final Buia a avut golul de 1-1 în vârful bocancului, dar același experimentat Zimmermann s-a opus. Ocazia s-a răzbunat și, cu 2 minute înainte de ultimul fluier, Beloescu a reușit să facă 2-0 la capătul unui contraatac. Nimic nu
s-a mai întâmplat până la final, iar Cermeiul a fost nevoită să se întoarcă cu capul plecat din Valea Domanului.
Formații:
Reșița: Zimmermann – Szijj, Dulap, Bactăr (min. 46  Doda), Liuba – Vaștag, Breșneni (min. 85 – Bloju) – Costin (min. 86 – Iova), Poiană, Velcotă – Negoescu (min. 79 – Beloescu).
Cermei: Bodea – Schroeder, Rogojan, Nistor, Suslak – Sulea, Ianc, Bondor, Mager (min. 75 – Moraru) – Buia, V. Brîndușe.
Arbitri: Dorian Bârzucă (Lugoj) – Alexandru Filip, Patricia Samsudean (ambii din Timi­șoara)
Observatori: Marian Cătănescu (Craiova) , Constantin Făniță ( Timișoara)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.