Juniorii Poiană și Vlădescu, transferuri anti-criză la Sebiș și amenințarea cu măsuri drastice: „Nu acceptăm mediocritatea!”

0
60

Lucrurile păreau că intră pe un făgaș normal la Sebiș după succesele consecutive cu Giarmata și Lipova, dar a venit „dușul rece” de la Craiova și odată cu el multe semne de întrebare privind calitatea și motivația echipei. Din ca­litate de susținător primarul orașului de pe Crișul Alb e foarte dezamăgit de prestația „alb-albaștrilor” în Bănie și propune măsuri pecuniare. Mai mult, spune că situația prin care trece echipa îi crează repulsie și, deocamdată, nu se salvează nimeni: conducători, antrenori, jucători.
La rândul său, managerul Călin Cojocaru a avut un discurs destul de dur în vestiar și cere un reviriment rapid. „Pur și simplu, ne-a fost rușine după cele întâmplate la Craiova sâmbăta trecută. Nu e posibil ca fotbalist să ai o asemenea atitudine față de meseria pe care o practici, să pierzi fără drept de apel în 11 contra 10 în fața unei echipe bune, talentante, dar – totuși – formată doar din juniori. Se întâmplă să mai pierzi meciuri, dar niciodată avân această atitudine. La clubul Național Sebiș nu se acceptă mediocritatea și vom lua și măsuri”, a menționat Cojocaru.
Prima dintre ele a fost întărirea lotului cu doi fotbaliști, dar și despărțirea de unul dintre ei. portarul Sebastian Moroz a părăsit echipa, după ce condu­cerea clubului a ajuns la o în­țelegere cu Ionuț Poiană. Acesta din urmă a apărat buturile Lu­ceafărului înainte de criza ce a dus la preluarea clubului de Nicu Sarcină. Goalkeeperul de 19 ani aparține clubului Steaua și, în mod normal, devine automat titularul postului. Tot la capitolul juniori, sebișenii l-au mai luat pe Andrei Vlădescu, un fundaș la­teral din generația lui Coman sau Casap, de la Viitorul Constanța.
Naționalul a reluat pregătirile sub comanda lui Alin Chița, nemai­acceptându-se alibiuri pentru partidele, de altfel foarte dificile, ce urmează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.