La Bata va suna goarna pentru vânătoare: festivalul are 11 ani de tradiție

0
8248

La Bata va suna goarna în curând, pentru vânătoare. Chiar la final de septembrie, aici are loc cea de a XI-a ediție a Festivalului Vânătorii.

Consiliul Județean și Primăria Bata au anunțat programul ediției 2018. Autoritățile spun că acest festival s-a făcut cunoscut nu doar în zona de vest, ci și în rândul unor pasionați de vânătoare de peste graniță. Festivalul Vânătorii de la Bata se va desfășura pe 30 septembrie.

„Este un festival devenit deja tradițional nu doar la nivel județean, ci național și internațional. An de an numărul turiștilor a fost în continuă creștere. Festivalul Vânătorii de la Bata este un punct de atracție consacrat, un mod de promovare a Aradului”, a spus Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Ion Micurescu, primarul comunei Bata și principal organizator al festivalului, a susținut că acesta se va desfășura ca în fiecare an, cu precizarea că s-au luat măsuri speciale de dezinfecție pentru a evita eventualul pericol legat de pesta porcină. Ion Micurescu a spus: „Am primit asigurări de la toți factorii de decizie, avem toate aprobările necesare pentru buna desfășurare a Festivalului. Personal, sunt convins că totul se va desfășura în condiții excelente, spre bucuria tuturor participanților. Vor fi concursuri, ca în fiecare an, prezentări, un spectacol folcloric și, desigur, nelipsitele povești vânătorești”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.