La Cărand au fost inaugurate mai multe drumuri modernizate de CJA

0
142

carandLocuitorii din Cărand şi localităţile învecinate au parte de o infrastructură mult mai bună. Conducerea Consiliului Judeţean a participat la inau­- gurarea a trei străzi din comuna Cărand. 95 la sută din investiţie a reprezentat contribuţia Consiliului Judeţean, instituţia alocând în acest sens suma de 480.000 lei, diferenţa fiind aportul comunităţii locale.
Pavel Cialma, primarul comunei Cărand, apreciază efortul pe care administraţia judeţeană îl depune, sprijinind comunităţile mici, pentru ca acestea să se dezvolte. „Lungimea totală a drumurilor supuse moder­nizării este de 1,8 km, două dintre străzi fiind în localitatea Cărand şi una în localitatea Sălişte. Am beneficiat de sprijinul preşedintelui Nicolae Ioţcu şi am reuşit să du­cem la bun sfârşit acest obiectiv, de care beneficiază toţi locuitorii comunei. Dar, mult mai important este faptul că, la ora actuală, tot prin sprijinul Consilului Judeţean, implicit a preşedintelui Nicolae Ioţcu, comuna Cărand beneficiază şi de trotuare pavate, în proporţie de 98%”, a susţinut Pavel Cialma.
Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean a subliniat că, fiecare comunitate locală trebuie să aibă un sprijin egal pentru a se dezvolta. „Nu trebuie să avem discriminări, în funcţie de mărimea localităţii sau de apartenenţa politică a primarului în funcţie. Astăzi am inaugurat o noua investiţie finanţată de Consiliul Judeţean într-o proporţie de 95 de procente. Este un sprijin pe care îl acordăm administraţiilor locale pentru o cauză nobilă: aceea de a moderniza satul românesc, de a aduce condiţii cât mai bune tuturor locuitorilor din localităţile judeţului nostru. Cărand este un model în acest sens, o comună frumoasă, îngrijită, oglindă a tuturor celor ce locuiesc aici”, a susţinut Nicolae Ioţcu.
Potrivit președintelui CJA, Nicolae Iotcu, investițiile in mediul rural sunt o necesitate şi fac parte din strategia de modernizare şi dezvoltare a județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.