La Gurahonţ s-au finalizat lucrările la străzile principale

0
128
lucrari
Lucrările au fost finanţate de CJA

La Gurahonţ au fost inaugurate mai multe străzi. Conducerea Consiliului Judeţean a participat la recepţionarea lucrărilor.

Din fondurile Consiliului Judeţean s-a asigurat asfaltarea străzii principale din comună, pe o lungime de 350 de metri, lucrările fiind în valoare de 170.000 de lei. De asemenea, investiţia a fost completată de administraţia locală din Gurahonţ, care a modernizat tronsonul din faţa primăriei cu piatră cubică, a mărit carosabilul, a amenajat şanţuri acoperite şi locuri de parcare, valoarea ridicându-se la 550.000 lei.

„Doresc să-i mulţumesc doamnei primar pentru faptul că a reuşit să înceapă modernizarea comunei, chiar cu această stradă şi o felicit pentru că după mulţi ani de stagnare, s-a găsit omul care să înceapă să aducă infrastructura la parametrii la care sunt şi celelalte comune din această zonă. Din păcate, Gurahonţul a trecut prin mai multe faze de administrare locală, dar n-a reuşit să se dezvolte. Consiliul Judeţean va sprijini în continuare modernizarea comunei Gurahonţ şi împreună cu doamna primar credem că o să recuperăm în doi ani ceea ce mulţi ani nu s-a făcut în localităţile comunei. Are din partea noastră tot sprijinul şi vom încerca să identificăm fonduri europene, cuprinse în sesiunea de finanţare 2014-2020, astfel încât sume importante să vină către Gurahonţ”, a spus Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.