La Primăria Hălmagiu modernizarea continuă

0
224

IMG_1075După cum se știe, în urmă cu câteva săptămâni au început lucrările de zugrăveli exterioare la Primăria Hălmagiu. Inițial, aceste lucrări au început cu zonele din spatele clădirii. Primarul comunei Hălmagiu, Adrian Țoca, preciza cu câtăva vreme în urmă că lucrarea este de mult în vizorul administrației, dar mereu au apărut alte priorități. Acum se pare că a venit vremea realizării acestei lucrări care va da un alt ton zonei centrale localității care este centru de comună.
,,Lucrările la Primărie vor continua și aceasta va fi renovată. Nu se mai putea să arate așa cum arăta sediul primăriei. Parcă pereții din exterior erau ciuguliți de păsări. Am început cu câteva interioarele la unele birouri. Apoi am început cu lucrările exterioare la partea din spate, după ce am terminat acolo am început cu fața Primăriei și am înlocuit și geamurile deoarece era nevoie pentru că trăgea curent pe lângă ele. Parcă se vine mai cu drag la sediu acum că este ca o construcție nouă. Am făcut lucrările pe măsură ce am primit și bani pentru lucrări. Am mai reuşit să torn și o alee prin faţa Primăriei“ – a spus Adrian Ţoca, primarul comunei Hălmagiu.
Primăria e de nerecunoscut
Oamenii au apreciat eforturile de renovare a sediului Primăriei.
„Eu vin foarte rar la primărie, atunci când îmi plătesc taxele și impozitele ori după câte o hârtie. Eu am 73 de ani și pot să spun fără să supăr pe nimeni că acum apre­ciez ce a făcut domnul Primar cu acestă instituție. Este zugrăvită frumos și parcă nu-mi vine să cred că este aceeași primărie care era cu ani în urmă. Nu mai recunoaștem Primăria. Unde este tineret și dacă vrea să facă treabă, se cunoaște. Apoi eu știu cum era înainte drumul: era plin de gropi iar acum poți să mergi cu ochii închiși pe el. Vorbim de ceea ce este și se vede; cei care vor să vadă, firește“ – ne spunea baciu  P.B. din Brusturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.