Lara Fabian și-a anulat concertul de la București cu două ore înainte de a urca pe scenă

0
40

Situaţie incredibilă pentru fanii artistei Lara Fabian (50 de ani), care așteptau cu nerăbdare concertul de Sala Palatului, din București. Solista a anunţat în ultimul moment că și-a anulat reprezentaţia. Nu este însă pentru prima dată când procedează așa, scrie Click.
Românii care sperau că o vor vedea pe Lara Fabian live, în cocertul de luni de la Sala Palatului, cu siguranță nu au primit prea bine vestea că artista a decis să-și anuleze din nou reprezentația din România. Anul trecut, cântăreața trebuia să urce pe sce­nă pe 18 și 19 pe noiembrie, tot la Sala Palatului, însă și-a anunțat fanii în ultimul moment că își va anula concertele, din cauza unei boli. Atunci, managerii săi au anunțat că aceste concerte se vor reprograma pentru data de 3 februarie 2020.
Dar și de această dată scenariul s-a repetat. Cu două ore înainte de spectacol, artista s-a răzgândit și a decis să nu mai urce pe scenă, deși biletele se vânduseră în proporție de 90 la sută. Acum motivul nu a mai fost boala, ci banii! Iată cum și-a justificat Lara Fabian decizia pe pagina ei de Facebook.
„Sunt în București, în hotelul meu, și sunt profund întristată pentru că trebuie să vă spun că spectacolul de la București este anulat din cauza unor cir- ­cumstanțe foarte nefericite, total inde­- pendente de voinţa mea sau de vo­inţa trupei și a echipei mele. Simt furie și resentimente, pentru că pentru a patra oară la rând, persoana care gestio­nea­ză turneul internațional, și care ar trebui să mă plătească pentru realizarea show-urilor, întârzie cu plata. Nu pot accepta să rămân oarbă la un astfel de abuz și nici nu pot continua când, evident, trebuie să-mi plătesc tot perso­nalul. Este o situație oribilă”, scrie Lara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.