Lipova s-a încălzit cu puştii Ineului, în primul amical

0
98

Revenită de ceva mai bine de o săptămână din cantonamentul din Ungaria, Şoimii Lipova a disputat în weekendul recent încheiat primul amical al iernii. După ce testul cu Curticiul a fost anulat, liderul din C4 şi-a măsurat forţele, într-un joc de verificare, cu CS Ineu, echipa tânără de Liga 4 cu o garnitură formată în majoritate din juniori, cu vârste între 13 şi 20 de ani!
Aşadar, diferenţa de pe sinteticul de la Şega avea să fie mare în favoarea lipovanilor: scor final 7-0.
Sulea a bifat o triplă, iar Filimon, Calvin, Trabalka şi Burlă au marcat şi ei câte o dată, pentru o victorie concludentă a formaţiei pregătite de Flavius Sabău. La Lipova au lipsit mijlocaşii Dobrean şi Poiană, ambii cu probleme medicale şi Buta, învoit.
Şoimii a evoluat cu următoarele distribuţii: Jianu (30 Creţa) – Savin, Calvin, A. Popa, Burlă – Istrate, Gherasim, M.Popa, Marton – Sulea, Trabalka (Lipova, repriza 2); Creţa (60 Filip) – Nagy (Dardai), Bercu, Vasiu, Filimon – Stoin, Istrate, Lazea, D.Rusu – Obrad, Sulea (Lipova repriza 2).
Pentru Lipova urmează miercuri un al doilea amical, în deplasare la Luceafărul, iar sâmbătă, pe Motorul, e testul cel mai important, cu UTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.