Localnicii apreciază noua atmosferă de la Primărie

0
193

primarie halmagiuDupă perioada grea prin care a trecut  administrația comunei Hălmagiu, este îmbucurător aspectul că în ultimele luni lucrurile au intrat într-o mult așteptată normalitate.
Aspectul a fost observat și de localnici, care n-au întârziat să facă aprecieri pozitive vizavi de aceste aspecte, mai ales la o discuție amicală, în zi de piață. „Ne bucurăm de ceea ce vedem acum în cadrul administraţiaei de la Hălmagiu: o colaborare foarte bună între primar, viceprimar şi Consiliul Local. Erau două-trei persoane care tulburau bunul mers şi înţelegerea dintre aceştia dar acum totul e bine“ – apreciau câţiva cetăţeni, care stăteau de vorbă la un șpriț, sâmbăta trecută în Piaţa din Hălmagiu.
Un alt piețar aprecia că trebuie respectată o oarecare disciplină în aceste instituții chiar și dacă e vorba de colaborare.  „Ei trebuie (primar, viceprimar şi Consiliul Local – n.red.) să asculte de primar, pentru că el este alesul poporului. Nu cum a fost înainte! Dar iată că a venit și voia bună peste hălmăgenii noștri; era rușinos să nu se înțeleagă“ – a adăugat acesta, în același ton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.