Luna Nouă în Berbec din 5 aprilie aduce energie și acțiune

0
123

Luna Nouă în Berbec influenţează toate zodiile. Ea aduce o energie specială și acţiune curajoasă, fiind punctul de start al unor schimbări în plan personal prin noi acţiuni, noi idei, noi relaţii. Este momentul culminant al unei perioade ce a debutat încă din timpul echinocţiului de primăvară., scrie click.ro.
Luna Nouă este acel stadiu al fazelor acesteia când singurul satelit natural al Terrei se situează între Pământ şi Soare, iar faţa îndreptată spre noi se află în întuneric; se vede ca o semilună subţire, iar câteva ore chiar nu se mai vede deloc. Dacă vreţi să renunţaţi la obiceiurile proaste sau să întreprindeţi ceva nou, este cel mai indi­cat punct de plecare. Se generează energii și schimbări suplimen­tare ale căror efecte se vor resimți și în următoarele două săptămâni.
Cum influențează Luna Nouă în Berbec fiecare zodie
Berbec: este important să vă gândiți cum vă prezentați în fața altora.
Taurul: aveți nevoie de singurătate și timp pentru voi înșivă.
Gemeni: concentrați-vă pe noi relații și pe activitățile de grup! Prieteniile vă vor ajuta să vă extindeți opiniile cu privire la anumite chestiuni.
Rac: este un moment bun pentru a dezvolta noi scopuri profesionale și planuri de afaceri.
Leu: ieșiți din cutie și deschideți-vă experiențelor noi! Aveți impresia că sunteți blocați într-un cerc vicios sau măcar în ru­tină, e momentul să luați măsuri.
Fecioara: aveți deja puterea minții, dar gândiți-vă la noi posibilități de utilizare a acesteia!
Balanța: este un moment bun pentru a începe o nouă relație.
Scorpionul: aduceți obiceiuri mai sănă­- toase în viața voastră și renunțați la cele vechi și toxice!
Săgetator: este timpul pentru dra­gos­te și romantism. Exprimați-vă sen­timen­tele pozitive! Creativitatea voastră este ridicată acumși vă puteți urmări țintele.
Capricorn: aveți grijă de casa voastră și petreceți mai mult timp cu familia!
Vărsător: este un moment bun să învățați ceva nou și să vă folosiți abilitățile de comunicare. Luna Nouă vă va forța să vă exprimați emoțiile, ceea ce va aduce beneficii relațiilor.
Pești: gândiți-vă la noi modalități de a câștiga bani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.