Maghici, după Pecica – Sântana 1-0: „Încă şase finale, am încredere în băieţii mei”

0
82

maghiciProgresul Pecica a lovit din start în meciul cu Sântana, Arsene a transformat o lovitură de pedeapsă acordată în minutul 2, după un henţ în careu. Trupa lui Dinu Maghici se putea detaşa decisiv dacă şutul lui Peii nu scutura transversala (16) într-o primă repriză ce a stat, cam ca şi tot meciul, sub dominarea galben-albaştrilor.
Tânăra trupă a lui Dinu Donca a încercat să fie la înălţime şi a reuşit să ofere o replică serioasă, dar n-a reuşit să desfacă defensiva pecicanilor, care a trecut cu bine şi peste loviturile de colţ din final, şi sărbătoreşte încă o etapă pe primul loc.
„Felicit echipa adversă pentru dăruirea cu care a jucat, e normal ca fiecare adversar să joace astfel când întâlnește locul 1. Nu cred că se pune problema ca adversarii noștri să fie premiați din altă parte sau să aibă vreo primă suplimentară, ei au ambiția să demonstreze că sunt fotbaliști dacă bat echipa de pe primul loc. Nu ne-am concentrat suficient la finalizare, altfel scorul putea lua proporții. Am ratat multe multe ocazii, dar una peste alta, e bine că am câştigat şi am luat 3 puncte importante. Golaverajul nu ne interesează, mai avem șase finale, am încredere în băieții mei că sunt puternici și de caracter”, a povestit antrenorul învingătorilor, Dinu Maghici, care a apărut, în premieră, și pe lista rezervelor de la Progresul.
Formații:
Pecica: M. Rus – Vasilca, Şiclovan, Fritea, Istin, Kuku, Gh. Ponta, Purece (Best), Arsene, Fabian (A. Ponta) , Peii.
Sântana: Ad. Ciornei – Blidar, Mateiu, Stan, Paven, Josan (Bolba), Martin (Zopota), Bodea, Vuin, Vandor (Sîrdea), Giurgiu (Cozonac).
Arbitri: Alexandru Gornic – Silviu Mocanu, Alin Bolcaş. Observatori AJF: Dan Ologeanu, Gheorghe Sfăt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.