Magia copilăriei îmbracă Galleria Arad, în 1 Iunie

0
183

sigla galleria

Copiii  își sărbătoresc ziua in Galleria Arad. În data de 1 iunie, Galleria Arad devine un tărâm de poveste pentru toți cei care sunt sau care se simt încă, copii. Începând cu ora 12:00, cei mici sunt invitați la o întâlnire cu cele mai îndrăgite personaje de desene animate precum Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Tom, Jerry, Scooby Doo, Bugs Bunny, momentulputând fi imortalizat prin fotografii la minut. Mai mult, în incinta Galleria Arad se organizează diverse alteactivități dedicate exclusiv copiilor precum modelare de baloane, pictură pe față, karting sau coafură pentru copii.

În concluzie, o zi specială pentru cele mai speciale ființe din viața părinților: copiii!
“Și în acest an, Galleria Arad îmbracă haina magică care aduce culoare și bucuriecu prilejul Zilei Copilului, sărbătoriții având la dispoziție o sumedenie de activități care îi vor distra. Întregul program este dedicat gratuit copiilor ai căror însoțitori vor putea prezenta un bon fiscal de cumpărături efectuate în magazinele din incinta Galleria Arad, de 20 de lei. Așadar, îi așteptă cu drag pe copiii Aradului să se bucure de întâlnirea cu cele mai frumoase personaje de poveste și de celelalte activități regăsite în program”afirmă Judit Antal, PR&Events Manager.
Programul evenimentelor dedicate Zilei Copilului, în 1Iunie, se derulează în intervalul orar: 12:00 – 19:00.
Accesul este gratuit pentru clienții Galleria Arad.Participarea la activitățile organizate, se va efectua pe baza bonului fiscal în valoare de 20 lei, pe activitatea aleasă de copii dumneavoastră.
***
Pentru detalii privind evenimentele organizate în Galleria Arad, puteți consulta site-ul http://www.arad.galleriamall.ro/ sau pagina oficială de Facebook la următorul link: https://www.facebook.com/GalleriaArad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.