Mai mulţi săteni din Moneasa aduc acuze grave la adresa primarului: acesta răspunde ameninţând ziariştii

472
2322

Nuţu Herbei primaMai mulţi săteni din Moneasa şi din satul aparţinător Rănuşa ne-au contactat la redacţie pentru a se plânge de modul în care înţelege primarul Nuţu Herbei să îşi exercite atribuţiile de edil-şef. Oamenii susţin că acesta are un comportament inadecvat, atât în relaţia cu angajaţii Primăriei, cât şi în relaţia cu localnicii. „Angajaţii de la Primărie au ajuns să meargă la serviciu cu frică de frica domnului Herbei. Acum, după ce alegerile prezidenţiale au fost câştigate de Klaus Iohannis terorizează oamenii pe stradă. A ajuns să nu mai aibă nicio credibilitate. Am înţeles că a avut un comportament nepotrivit şi faţă de deputatul Pistru. Un asemenea om ne face comuna de râs, dar îi cântă în strună anumiţi politicieni de mâna a doua”, povesteşte unul dintre săteni.
Un altul susţine că primarul ar fi săvârşit anumite neregului cu privire la modul în care sunt împărţite lemnele de foc pentru săteni, dar şi cu privire la exploatarea de masă lemnoasă. „Se dau lemne în comună fără anchetă socială, la oameni care au pensie. De asemenea, trebuie să ştiţi că partizile din pădurea comunală care sunt licitate nu corespund cu datele din actele Primă­riei.  Mai exact, domnul primar are o afacere cu Ocolul Silvic Privat, existând partizi care nu sunt înregistrate în evidenţele Primăriei că se exploatează”, susţine localnicul. De asemenea, acesta susţine că un poliţist ar fi fost mutat de la Moneasa la presiunile primarului.
Sătenii vorbesc de un conflict de interese
Alte acuze aduse de săteni vizea­ză o lucrare de reabilitare a străzilor, pentru care Primăria ar fi trebuit să obţină şapte miliarde de lei vechi. Oamenii spun că suma ar putea fi pierdută din cauza unui conflict de interese apărut la licitaţie. Sătenii mai susţin că Primăria a plătit un miliard de lei vechi pentru a cumpăra becuri pentru iluminatul stradal, dar furnizorul nu ar fi eliberat niciun fel de act doveditor. „Ne întrebăm de unde a avut bani pentru becurile cu pricina, fără facturi, fără nimic”, susţin sătenii.
O altă nemulţumire a localnicilor este că un cioban care ar trebui să-şi mute stâna, conform unei hotărâri a Consiliului Local Moneasa, refuză să facă acest lucru, iar primarul l-ar susţine în mod nejustificat. Într-o înştiinţare trimisă ciobanului, reprezen­- tanţii autorităţilor locale, în frunte cu primarul Nuţu Herbei i-au trimis acestuia o înştiinţare, înregistrată cu nr. 328/25.03.2014, prin care îl infor­mea­ză că anumiţi localnici susţin că stâna sa, „situată în apropierea cimitirului ortodox, perturbă liniştea pu­blică şi îngrădeşte accesul în cimitir prin lăsarea în voie a câinilor de la stână, că proprietăţile private le sunt încălcate cu bună ştiinţă şi le sunt distruse culturile şi pomii fructiferi”. În aceste con­diţii, ciobanu­lui i s-a pus în vedere ca în şapte zile de la primirea documentului să-şi mute stâna, fapt care nu s-a întâmplat.
În ceea ce-l priveşte, deputatul Eusebiu Pistru nu a dorit să comenteze prea mult incidentele avute cu primarul. „Nu vreau să comentez prea mult. Pot să vă spun doar că este un om necivilizat, care nu are un comportament demn de un primar”, a declarat Pistru.
Răspuns ameninţător
Contactat telefonic, primarul Nuţu Herbei s-a arătat a fi foarte deranjat de întrebările puse, răspuzând pe un ton ameninţător, cu totul şi cu totul nepotrivit pentru un primar, că va afla el cu ce se ocupă ziaristul care a îndrăznit să-l deranjeze. „Pe cine am terorizat pe stradă? Pe domnul Pistru? Nu am ce să vă răspund. O să verific eu cu ce vă ocupaţi dumneavoastră. N-am terorizat niciun om”, a spus Herbei, negând în continuare şi acuzaţiile cu privire la faptul că angajaţii Primăriei s-ar teme de el, după care a închis brusc telefonul, fără a răspunde şi la restul acuzaţiilor care i se aduc.

472 COMENTARII

 1. Stiati ca la PRIMARIA MONEASA sunt masini cu numere de Bulgaria intr-o institutie de STAT ESTE INTERZIS ASA CEVA.Domnu Prefect stie de ilegalitati-le comise de primaria Moneasa sau pachetele sunt GROSOLANE..avem poze!!!

 2. IN CIMITIRUL ORTODOX NU POTI SA MERGI DE CAINI CIOBANULUI -PAUL-OMU PRIMARULUI DIN MONEASA CARE FACE PRESTARI SERVICI LA OCOLUL SILVIC PRIVAT IN PADUREA COMUNALA MONEASA -SA VEZI FURATURA MA TATA MA PE MANA CU BAXI SI BARNA PADURARI LA OCOLUL SILVIC PRIVAT… SUSTINUTI DE PRIMARU IAR PRIMARU SUSTINUT DE PERFECTU:) DACA VINE VREUN CONTROL STITI MELODIA SUNA TELEFOANELE CA DRACI:)

 3. aveti grija sa nu va calce cu masina si dupa aia in loc sa va intrebe daca ati patit ceva sa primiti si o injuratura.SPUNEMI CU CINE UMBLI SA ITI SPUN CINE ESTI! VORBA MARE.

 4. Politisti din Moneasa fac afaceri cu lemne carei problema cu mutatu oare exista ANTICORUPTIE????Ba mai mult fac si politica si presiuni pe oameni care au probleme cu legea .sti cu cine trebuie sa votezi nu. asta ii o expresie a unui politist din moneasa nu pot sa dau nume dar daca sunt obligat am sa dau cu nume…si martori. sau alt politist care a oprit afisarea din noiembrie 2014 la ora 00:00 nu la 07:00 dimineata ca vezi doamne sa arate primarului ca el ii cu primaru din moneasa… sau ce sa mai zic ca mai merg si la cafea cu masina POLITIEI imbracati in trening cu fostu vice .MASINA POLITIEI FOLOSITA IN SCOPURI PERSONALE …si cand se intampla cate un acident nu ii nimeni sa vina sa ia masuri poate sunt la vre-un chef cu masina POLITIEI IN ASA HAL A AJUNS MONEASA VAI SI AMAR!!!

 5. AUZITI OAMENI BUNI MOTIVUL CARE NU FACE PRIMARU NIMIC PENTRU STATIUNEA MONEASA —FOARTE SIMPLU NU DA IOTZCU BANI DE LA CONSILIU JUDETEAN— VAI CE IL ASTEAPTA PE DOMNU IOTZCU O SA FIE CALCAT CU MASINA DOAMNE FERESTI!!!:):):):):)

 6. Frumos articol care arata adevarul dar trebuie cunoscut ca d-l primar Herbei este un recidivist in privinta taierilor de paduri in 2000 a avut un dosar pt.taiere de padure cu bani rezultati a construit Motel INA. I.n 2006 a taiat padurea Dezna inca un dosar pus sub prej;de cand e la primarie si-a achitat banca si si-a facut parc auto .D-nule Prefect acest om nu are ce cauta in vreun partid decum in institutia statului

 7. Am citit cu atentie aceasta stire sii comentariile ei.Vreau sa va spun ca eu merg destul de des in Statiunea Moneasa inca de pe vremea fostului primar.Vreau sa va spun ca marea majoritate a oamenilor in vorbesc doar de bine pe actualul primar sii sunt multumiti de activitatea acestuia(se poate verifica aceasta afirmatie).Dar de fostul primar spu ca detine mai mult de 3 masini(2 achizitionate noi),apartamente in Arad sii sume de bani importante,toate realizate cat a fost primar. De actualul primar am aflat ca are 2 masini achizitionate second-hand(pot spune ca parc auto are fostul primar!!!) O grupare de oameni care fac aceste afirmatii nu putem spune ca sunt localnicii Comunei Moneasa,sunt cativa „APROPIATI” ai fostului primar sii nu mi se pare corect sa vorbesca in numele comunei.
  In concluzie verificatii aceste afirmatii inainte sa le publicati!!!
  P.S. Sper sa ramana sii micul meu comentariu,am vazut ca sunt doar in defavoarea Domnului Primar !!!

   • Care doua masini X3 cu 18000euro,wolkswagen polo,Vola de la primarie ,camioneta cu numere de bulgaria,camioneta de 6 tone care o tine la Sachi tiganu de peste vale si alte masini care le are cu Sachi duse din germania …dar baga pe alti la inaintare ca deja ii prea batator la ochi …TOIOTA RAW 4 CARE NICI MACAR NU ARE ACTE IN REGULA PE MASINA IN TALON SCRIE CA II BENZINARA SI PE MASINA II MOTOR DIZEL ACUMA II LA BAXI MASINA CEL MAI MARE HOT DE LEMNE….TERMINATI CU DEZINFORMARILE LUMEA II SATULA

    • Mai llasati-ma cu primarul asta, care inainte sa fie primar nu avea bani de un pachet de tigari, vindea nisip cu camioneta sa faca si el bani de o bere la birt la Liviu, acum se cred mare o ca are 5 masini furate.

    • draga,parcul de masin e( la fostul primar)recidivistul acasa si esti prost/a informat/a,are apartament in arad,are gatar,are cazan de tuica….informeaza-te si tu,ca est de-a lui!PLECATI DRACULUI IN DIASPORA SI NE LASATI SA TRAIM LINISTITI!

    • INTERESEAZA-TE DE CE NU MAI AVEM PARTIE DE SCHI LA MONEASA?TR SA MG IN AUSTRIA LA SCHI…NU II E RUSINE LA RECIDIVISTUL ALA?A VANDUT-O SA ISI FACA COPILUL ASISTENT UNIVERSITAR?TOATA LUMEA STIE!SA VINA INAPOI SA O FACA

  • daca mergi destul de des in Moneasa mai urca si in Statiune nu doar in birt la bace liviu sa bei monopol ieftin si sa stai cu ultimi betivi pisati pe ei sau iti iei si tu monopol pe gratis sa votezi pe seboc adica ponta

 8. Mai ii unu in primarie a devenit cel mai mare securist numele de cod ii -gunoiu- de la 08:00 pana la 16:00 ii mort de bat la liviu in birt in timpul programului Perfectu ce face????? daca ar merge toti de la primarie in timpul serviciului la birt cum ar fi????

 9. aseara a fost scandal la liviu in birt ca cine a votat cu IOHANIS a mers pe drumul gresit,amenintari,santaj,injuraturi,toate plecate de la primar despre memo este vorba —memo razboinicu—dupa care a tras un pui de somn cu capu pe masa…nare rost BAUTURA BATO VINA

 10. nu mai faceti comentarii.99% care ati scris despre actualul primar sunteti de-ai fostului :)domnul herbei nu are 2 x3 sunteti prost sau proasta informat/a si de restul acuzatiilor pe care i le-ati adus dumneavoastra.daca nu stiti macar nu vorbiti!

 11. POSTACI CARE HABAR NU AVETI DE GRAMATICA IN PRIMUL RAND,…DACA SANTETI ASA SIGURI DE CELE POSTATE DE VOI DE CE NU VA DATI NUMELE ADEVARAT NU PSEUDONIME AIUREA???

 12. Da sunt terorizati angajati din primarie ca ii tine primaru pana la ora 16:00 la lucru nu ca pe vremea fostului primar la ora 13:00 se pleca acasa si cafeaua de dimineata tine de la 08:00 pana la 10:00 si daca aveai probleme pe la primarie trebuia sa astepti ca au sedinta ….vrajeala nici nu te puteai baga in primarie de urlaturile fostului primar ….ori cum majoritatea din primarie ar trebui pensionati nici macar nu stiu sa lucreze pe calculator,pana platesti o amenda te prinde cina la primarie asa de incet lucreaza sa nu vb de alte probleme ca te prinde anu nou in primarie. si acuma daca mergi la primarie sunt pe coridor la cafea si tigara asa terorizati sunt angajati primariei moneasa Asa ca mai lasati comentarile daca nu stiti ce vb.

 13. Da fostu primar are autorizatie pentru caldarea de tuica PROBABIL CA NU mai ales ca borhotu de la caldare ii da drumu in VALE(apa curgatoare care trece pe langa caldare) protectia mediului nu vede asta!!!!! sa nu mai vorbim de rumegusu de la gatar care il arunca spre padurea izoi ISI PERMITE CA ARE RELATI LA PARTID

 14. Domnu primar ar trebui sa ii puna la munca pe angajati de la primarie nu sa ii lase sa isi faca de cap sa vezi ca nu ar mai fi terorizati ori cum cu batrani aia nu ajungi la capat ia intoxicat condea cu minciuni si excrocheri ar trebui schimbati majoritatea sunt niste EXPIRATI .

 15. Cristi de la primaria moneasa EROU a salvat un croitor schiop blocat intr-o garsoniera din moneasa de disperare(boala calastrofobica) a vrut sa se arunce de la etaj…dar Cristi a deblocat usa de la garsoniera ca printr-o minune.

 16. INTREBARE CU PREMIU!!!! -care a furat de la doamna Firescu(frantuzoaica) din locuinta de pe delani ALA CU IVECO SAU ALA CU MASTER???? pentru raspunsul corect aveti 1000 de heuro:)

 17. ce livezi ce culturi aveti in moneasa in valoare de 50 de lei bucurativa ca se caca oaia si aveti ingrasamant natural,sau doriti sa va maresc cota la branza ca la LALALANGOSU iam tot dat branza pe gratis si tot ma reclamat asa sunt oameni rai si invidiosi.

 18. CE COMANTARI SA MAI ADUCA SI DOMNUL EUSEBIU PISTRU CARE SA SPERIAT DE CE A VAZUT IN MONEASA,CATA MUNCA TREBUIE SA DEPUNA DOMNUL PISTRU SA SCOATA MONEASA DIN VESTUL SALBATIC SI SA O READUCA IN SECOLUL 21 ANUL 2015 CETATENI DIN MONEASA NU MAI AU NICI O SPERANTA IN BINELE STATIUNI . MULTUMIM LA DUMNEZEU CA AVEM UN DEPUTAT CARE VREA SA NE SCOATA DIN HOLOCAUSTUL DIN MONEASA

 19. Actualul primar din Moneasa nu mai candideaza asa a sustinut in ziar acu doi ani ca daca nu reuseste toate proiectele sa le indeplineasca nu mai candideaza!!!

 20. O sa va trimitem niste poze cu lemne taiate ne marcate si filme cum se fura de prin padurile moneasa sa vedem ce mai zic comentatori care nu accepta adevarul din 2012 pana in 2014

 21. VA PUTETI IMAGINA CE CHIN PE NELU CROITORU ZIS SOAFRA SA NU MAI POATA GESTICULA CU MAINILE CAND MERGE CU MASINA SA FLUIERE DUPA FEMEI SI SA POVESTEASCA LA COPII POEZII PORNO IREZISTIBIL, EXPLOZIBIL , RECICLABIL , INUMAN , DURERE MAXIMA .

   • Dar de ciobanul din Ranusa nu zice nimeni nimic? Terorizeaza tot satul cu cele 200 de oi si capre ale sale care sunt bolnave si pline de paraziti si care nu sunt crotaliate, le tine tot in cimitir,mananca florile de pe morminte iar cainii urineaza pe crucile inaintasilor satului ( are aprox. 12 caini ) An sezonul mai cald martie – octombrie le plimba prin padurile din jurul satului pe unde strica tot,nu mai gasesti nici o ciuperca,nici o mura,iar cand vine iarna le tine in mijlocul satului an spatele bisericii ortodoxe unde are niste cocioabe construite din zdrente si folie de plastic ( doar e centrul satului nu? si el este JEGageu ) Cei 12 caini sunt foarte infometati, de fapt ca si celelalte animale pe care le detine, sunt in stare sa te manance caini lui au si muscat pe multi oameni iar acum o saptamina a mancat pisica unui vecin an doua secunde,la un localnic au intrat in bucatarie si au mancat sarmalele care erau intr-o oala pe masa,la altul a mancat toate gainile si puii si lista poate continua si cu alte dovezi filmate, a sa nu uit acest ciobanel RRRRit JEGageu detine si o fantoma de trrrrrractor si un ATV care NU sunt anmatriculate si pe care le conduce nestingherit prin sat in padure de unde duce zilnic material lemnos,cat si pe drumurile judetene prin Moneasa si Dezna- FARA A POSEDA PERMIS DE CONDUCERE….(poate are brrrrranza buna) acolo an Ranusa totul e posibil,pacat ca noi venim putin vara si iarna sa respiram aer curat si sa ne relaxam,pacat d-le prrrrrrrrimar.

     • Cei 12 caini a lui Agheu Siirrrrietu sunt mai rau decat canibali oameni stau de frica in bar la ranusa cand asteapta autobuzul si de multe ori pierd autobuzul ca nu pot sa iasa afara din bar ca ii mananca caini.

     • daca te bagi in casa la el sigur nu mai gasesti iesirea labirint de cocini din tot felu de pungi si nailoane un porc durmea in bucataria de vara gretos rau …branza cred ca o face in weceu,

     • copii ciobanelului rrrrit noaptea se duc in cimitir si arunca in fata localnicilor care vin de la servici coroanele de pe morminti 2 dintre localnici au lesinat pe loc trezindui cu apa

     • cred ca va place branza si tine la pret de faceti afirmati false bucurativa ca se caca oaia si capra si aveti ingrasamant natural.

     • Te deranjează adevărul??? Curge minciuna, prostia și invidia din Moneseni și Rămnani, știe toată lumea, care v-a vizitat

     • cainele meargaaaa la oiiii peee fomeeeie o futemm noi hop si asa na ai avut branze facute ori nu ooo avuttt cine te futee,ia tu mana de la pul. pana nu iti dau doua in guraaaa hop si asa daaaa poti sa imi dai si peste nas eu de poool….a nu ma las.

     • au fost bune gratarele sa sti si eu am fost trebuia sa vi si tu sa gusti sau vrei sati fac ceva la rotisor dar as dori sa fi amabil sami spui cine esti sa ne vedem sa vb mai multe ca poate poate pica ceva la ……….

     • pai prima data poza asta e a lui un cioban din agrisul mare cu oile imbolnavite de o boala care se numeste limba albastra pa nu comentati aiuria daca nu stiti povestea pana la capat

     • toate comentarile adresate fam ageu sunt de toata p…a prima data sa va vedeti de casa fiecaruia nu in odaia altuia eu va sfatuiesc sa incetati cu comentariile ca nu e de bine sa va bateti juc de alti si sa jigniti pe oameni

     • TIMPU DIN PARTEA STANGA II CIOBANU RRRRIT CARE NE TERORIZEAZA CU OILE SI CAINI AIA CAT VITEI DE MARI TE MANANCA DE VIU DACA IESI PE STRADA

     • daca a mancat o pisica in 2 secunde inseamna ca un om in 10 secunde il haleste haaaauuup din fuga il prinde batel domne

     • da multa lume cand ma vede cum fac bani nu ma crede house house house au vazut cu ochi lor cine ii sefu becali va dau clasa ca sa ma stiti de jupan

     • fraiere am vazut si noi cum faci bani – FURIND lemne uiti ca ai dosar penal pentru furt de lemne, cum lai prostit pe vecinu tau C.,si dupa care taicato la prostit pe vecinul P sa il duca cu iveco la arad la Dobre sa isi retraga plingera ca si astazi erai in puscarie schilod anorexic si retardat ce esti, dar pe voi pe linga vecini nu va suporta 99% din sat.

     • CE VAM SPUS CA SUNT PLIN DE HOTI DE LEMNE CU CAMIONETE SI TRACTOARE POLITIA DOARME IN HAINELE STATULUI DE FAPT ASTEA DIN MONEASA MILITIENI AU SI EI CAMIONETE AU COTA LOR BINEINTALES

     • Oameni buni pai credeti ca ciobanasul din Ranusa ce si-a cumparat si-a cumparat din pensia lui maicasa 350 lei si ei sint 6 membrii in familie din care doar ciobanelul are un venit de la biserica unde se face ca o intretine,la biserica e mizerie groaznica,iar odraslele lui stau toata ziua in birt la Ranusa,se poate demonstra cu probe – din padurea urbariala,din padurea mostenita se lauda el,dar ce e mai nasol din padurea bisericeasca,a biserici din Ranusa.Iar acum ce a cumparat in doi ani, prima data tractor = 4.500.eur, atv = 1.200.eur, scutere 2 buc. = 600.eur, frumos nu?

     • Eu am multi bani si valuta si am mintea foarte buna am dusmani si am femei si ma dau mereu cu sprei…impresionant,tot timpul elegant pe deget diamant la gat crucea gigant sunt un briliant,extravagant NUU FRAER AMBULANT(VECINU)MARE CIOCANAR CUTITU IN BUZUNAR DACA ME ENERVEZI LA GAT ITI FAC FERMUAR ….mare booosss mare bossss cine ii sefu becali aha aha zmarodi ma bat cu dusmani doar cand sunt bat grijenta fraere…….ma deschid la fermoar toate pe mine sar sa moara dusmani cine ii sefu becali

     • Și eu pot să zic: am primit o cafea la Șoafra într-o cană așa murdară că nu am știut cum să scap de acolo.

     • GRASULE ITI ATRAG ATENTIA SA NU NE MAI BATJOCORESTI CA AM SA ITI BAG UN BUTOI CU ACID SULFURIC LA PESTI SI A DOUA ZI VANATI CU BURTA IN SUS TU VORBESTI CU CAINI TAI LUPI CARE NE MANANCA OILE SI CAPRELE DE VII MULTUMESTE CA NU TEAM DAT LA POLITIE.

     • maine te dau la politie ca ai lovit oile cu microbuzu tau nici macar nu ai acte pe el ca lai furat de prin germania si te dai mare

     • mai escrocilor jegosilor nu va este rusine chiar va luati de toti aveti noroc ca vecinul nostru P nu se coboara la nivelul vostru a fost bun cat va carat cu masina multi ani si va dat bani imprumut ani la rind va ajutat,sa va fie rusine.Ma mir ca P nu va executat pina acum, aveti noroc dar de sarbatori vin acasa si mai vorbim.Acum trei ani cainii vostrii au incoltito pe fata mea cea mare si pe nevastamea daca nu era maicata se se bage le musca rau, nesimtitilor va stiu tot satul.

     • bravo R si eu vin de sarbatori acasa trebuie sa se termine odata scandalul care il fac ageiii ciobani. Ai perfecta dreptete nu se mai poate asa cu caprele si oile care sunt in mijlocul satului de caini ce sa mai vorbim sunt asa de fomati te mananca de viu nu le dau nimic de mancare, se iau de caini lui Pa, pai aia sunt satui tata nu mananca ageii ce mananca caini lui. Sti ce e interesant rahiticii aia lui ageu fac hoti pe toata lumea sa le fie rusine ca Pa ia ajutat foarte mult si cum poti sa spui ca a furat busul din Germania trebuie sa fi nebun sa spui asa ceva, dar Pa a fost bun cand ia ajutat cu multi bani? aduti aminte cand asta iarna au spart birtul si magazinul lui Angelica si au furat 7.000.lei au fost filmati au vazut si ei filmarile. ——- hotii dracului nu va e rusine.Daca se face o plinger inpotrva lor merg la bulau rapidisimo.

     • corect fratelo cind pruncii lui au spart barul si magazinul din Ranusa a lui Angelica anul acesta si au furat 70 mili.vechi nu au recunoscut pina a doua zi cind li sau aratat filmarile, a doua zii saracul ciobanas pervers a pus 70.mili.bani jos si pupau picioarele lui Angelica sa nu le bage obraznicaturile de prunci la puscarie ca ei mai au si alte dosare penale, dupa o saptamina au inceput sa o blesteme.Saracul ciobanas corect si cinstit a avut in casa de pe o zi pe alta 70.mili. cash.Daca am merge eu,tu sau altii care nu suntem catei si nu mancam rahat sa tai un lemn din padure sa vezi cum ne-ar face garda si biraul

     • pai vezi fratelo cum merg triburili pi la noi astia ne conduc,aici e problema ca rahatul asta de ageu sa ajuns el si cu stafiile lui de salbateci si el ar vrea sa conduca satul cum din pacate incearca sa conduca pe preotul din sat caruia ii vorbeste foarte urat,pot confirma multi.Dragilor reteta de imbogatire si influenta a lui agheu ciobanul jegosul si a agaricilor lui este urmatoarea : te faci ca esti sarac( el cu duhu ) ,bolnav,necajit, ca toata lumea sa zica lasal saracu,dupa care incepi sa sugi p – -a

      la condea fostul birau dupa care la herbi actualul birau dupa care vin la rand padureii te plingi si lor,garda inchide ochii tot de mila, dupa care 1 an dai tunuri in padure, dupa un an iti iei tractor 4 + 4 atunci tunuri tata zii dar mai ales noaptea ca trebuie scos tractorul ,dupa care incep agaricii tata,tata vrem atv,miine il aveti 1200 eur. mai vrem si scutere poimiine la aveti 600.eur. si tot asa pana ai in casa cel putin 70.mlioane in caz ca agaricii dau vreo spargere la magazinul satului tu sa ii scoti si uite asa azi dau o spargere miine se baga in casa si te fac frumos, incep sa fie aroganti,injura,jignesc,ameninta pe tota lumea care iau ajutat la greu si verisorii si neamurile nu mai conteaza. Succes JEG ageu daca va permit ramnani, cat despre autoritati sau sugatori zic in cor LASAI SARACI CA IS NIECAJITI astai RANUSA.

     • Alo un metru in fata de burta alooo caini tai lupi cand mi-au atacat 3 oi si pe una a omorato si pe celelalte 2 vai si amar toate rupte…..nu ti-am cerut sa mi le platesti … ca sa,sa te tin neamurile de prin strainatati…ti-am cerut sa platesti doar consultatia la cele doua oi si tu ai inceput sa ne injuri ca pe niste gunoaie ai vrut sa ne si bati am auzit pe la bar sa iti fie rusine.te-ai mai si laudat ca,cand trec oile pe la tine ii plin de pureci dute si te spala grasule cu burta ta de un metru in fata sa iti fie rusine tu de unde ai vila in moneasa ai furat de prin strainatati stie lumea stie stie tot duminica pun prescura te desfoi eu…rusine rusine rusine

     • Tie ciuda ca nu lai spart tu? am auzit ca traesti cu angelica si ca tu ai furat si ati dat vina pe alti nevinovati nu va luati dupa el scrie nu mai minciuni bine ai zis ca sunteti niste catei nu o sa fiti caini nici o data hai mars la suzeta cateiii.

     • Fratilor lasatii dracului caprari,oieri,ciobani,magari,am auzit ca au si magar care este bolnav cade si pielea de pe el cu par cu tot ce mai focar de infectie in buricul satului,nu le mai dati atentie ca ii faceti prea importanti.

     • BIRT RANUSA – azi 1 DEC. 2014 pe la ora 16 m-a sunat m, cine credeti c-a baut la masa cu retardul de cioban ageu, stupoare, gulin si cu d-l primar. Stau toti trei la masa si pun branza la cale – se poate demonstra sunt filmati.Felicitari !!!!!!!!!! si branza buna. TRAIASCA MAFIA.

     • de sarbatori noi mergem in grecia la concediu asa ca fraeri la lopata de sarbatori CE CINE CE,NE AJUTAT CU BANI ALA NU ARE ASA CEVA CA IL TINE NEAMURILE DIN STRAINATATI DIN AUSTRALIA STIE TOATA LUMEA

     • alo fam ageu si eu sunt unul dintre vecinii tai, dar ascultama bine si eu am un ciine si vecinu R are ciine lup si vecinul P are ciini lup dar diferenta este ca noi ne vaccinam ciinii avem carnete de sanatate la ei si cei mai important le dam de mincare,nu te supara dar tu sti bine ca oile si caprele tale sunt bolnave si zilnic iti moare una doua si cred ca nu le mincati le dai sigur la ciinii tai 12 atitia sunt cel putin asa ca sfatul meu nu te mai lega de vecini ca stii tu cit esti si acum de vecini asa ca atentie la neatentie!!!!!!!

     • alo asculta aicea sa cante tarabana de dolce cabana si despre armany sa moara DUSMANI am doar femei tunate siliconate am telefoane furate ca sunt mare bosssssssss iti dau lecti de smeher

     • eu nui stiu sa faca asa ceva copii acestui domn pe nume ageu de cand il stiu si nu mai cauzati pe ei iati vazut puneti poze filmari dovezi ceva nu vorbiti in plm daca nu stiti

     • dar tu te-ai uitat in oglinda si ai vazut-o pe mata baba cloanta pai baba cloanta asta se mandraste cu ceea ce a facut peste tot unde a facut lucrari

     • da adevarat mie mi-au mincat sarmalele de pe masa din bucatarie in vara. A doua zii baba cloanta a si venit cu un kg de carne si cu oala noua altfel jorda o minca

 22. Ce parere aveti despre Hotel santana din Moneasa???care baga carbuni pe foc la centrala si nu are filtre la cos unde iese fumul…un miros de cauciuc ars trebuie sa adunam semnaturi sa oprim toata poluarea de la vila santana din moneasa dezastru ecologic,,,,,o batrana care sta vizavi de hotel a zis ca ea cat traeste vrea sa traiasca in aer curat dar nu poate sa faca nimic PROTECTIA MEDIULUI CE FACETI ATI PRIMIT SPAGA SAU ISU ARAD DORMITI IN HAINELE STATULUI!!!!

 23. Oamenii vorbesc multe: din prostie, din invidie fără să știe despre ce este vorba. Se culcă seara și dimineața se trezesc, primar, polițai, pădurar,doctori, funcționari etc.Dau cu părerea despre tot, la ce nu se pricep. Nu-l apăr pe actualul primar, pe mine m-a mințit fără rușine, dar minciuna este la modă, așa că nici nu am așteptat altceva de la el. Dar de ce nu comentați ce se vede , de exemplu ce a făcut cu sediul primăriei!!! A fost elegantă, frumoasă. Acum a stricat-o și pe aceea.

 24. Domnul „primar”, care a prostit tinerii din satul Ranusa, ca le va face un amarat de teren de fotbal, doar pentru a-si consolida pozitia de lider al comunei. Bineinteles ca a fost doar o reala minciuna. Alte sate, mai mici, mai „necunoscute”, au parte si de un loc de joaca, pentru tinerii comunei. Domnul „primar”, care, impreuna cu „celebrul” Geani, zis „Surubel”, stau seara de seara prin baruri, risipind banii comunei. Cei 2, sunt spiritul oricarei petreceri, asistand, nu doar cu prezenta, ci si cu multi bani, pe care ii ofera lautarilor. Sunt convins ca acesti bani au fost munciti prin multa sudoare. Am citit un articol, prin care se zicea ca s-au dat multi bani de la consiliul judetean, pentru a incepe lucrarile canalizarii in satul Ranusa, insa, probabil ca acesti bani au fost consumati deja. Sper sa se faca dreptate. Pana atunci, v-om mai traii multe. 🙂

  • Cum nu aveti teren de fotbal!!!!ce vreti sa va fac arena nationala la Amana,puneti mana la munca nu fotbal ca v-am dat de baut pana vati pisat pe voi si mai si comentati…ar trebui sa va izolam ca sunteti radiati de la uraniu din mina si apa infectatilor ce sunteti.

   • Inseamna ca recunoasteti ca au fost doar niste minciuni electorale? :))) Ai dat de baut prin sat? Sa va fie rusine, daca ati facut asa ceva! Normal, sunt 2,3 betivi, care ar face orice pentru o bere sau un pachet de tigari. Dar cu promisiunile cum ramane?? Va si laudati ca ati inconjurat biserica cu pavele, pavele care au fost distribuite de consiliul judetean. Iar tu, cel/cea care a postat aceasta fotografie, vezi ca apare si numele fotografului, care nu e nici pe departe din Ranusa :)). Ai vorbit si in nume propriu, asta inseamna ca te derajeaza afirmatile aduse?

 25. Care este povestea?
  „Am fost într-o excursie la Moneasa cu familia și, urcând pe Izoi, am descoperit copacii tăiați și chiar și oamenii în actiune. Am facut poze și am filmat în speranța că poate există o cale de a face ceva împotriva distrugerii acestei frumuseți” – povestește cititoarea noastră.
  Când și-au dat seama că sunt filmați și fotografiați cei doi au început să se impacienteze. „Șoferul tractorului se speriase de noi, era să se răstoarne cu tractorul. Am vrut să-i și pun întrebări dar soțul meu m-a sfătuit să-l lăsăm în pace… Ne-a și fost un pic frică de ei, erau doi. În drum spre Arad am văzut remorcile lor în fața unei case… Nu se ascund ei de nimeni ci, de fapt, totul se întâmplă foarte firesc” – încheie persoana care ne-a trimis pozele și filmarile.

  • Felicitari celor care au filmat si s-au adresat presei;daca toti cetatenii s-ar implica mai mult situatia ar fi diferita;politia si altii ar fi presati sa-si faca datoria;dar cum putini sunt cei carora le pasa de ce se intampla,avem ce meritam!!!

   • Îi doare fix în fund. Fiecare taie cum vrea și unde vrea prin pădurile patriei. Atâta timp cât pentru așa ceva nu s-a pronunțat nici o pedeapsă de închisoare cu executare, la ce vreți să ne aștepotăm ? Să facă așa ceva în Ungaria sau în Austria. Ar avea curajul ? Pe pariu că nu. De ce oare ? De frica închisorii, nu de altceva. Poate să facă poliția și jandarmeria câte dosare vor. Consum inutil de hârtie și de timp pe banii noștrii. La noi se știe că pentru așa ceva nu se face închisoare deși este prevăzută în lege. Și chiar nu se face pușcărie pentru așa ceva. Eu nu am auzit încă să stea careva după gratii 1 an de zile pentru tăiere ilegală de arbori din pădure sau pe românește FURT. Pedeapsa este doar pe hârtie, în practică, niciodată

    • Alooo, politia, se sesizeaza cineva? Evident ca nu, poate sa scrie presa oricat.
     Politia, in loc sa ia act de aceste dezvaluiri constante din presa si de reclamatiile oamenilor nemultumiti, a ramas inca la mentalitatea aia balcanica de ciupit cate o spaga mica de la orice contrabandist cu mucii in gura, se multumesc sa inchida ochii si sa isi tripleze veniturile prin spagi.
     In schimb sunt viteji la dat amenzi pentru nepurtarea centurii de siguranta sau depasirea vitezei cu 10 kmh pe arterele principale.

     • Ecologistule, Politia ar trebui sa opreasca in trafic toate camioanele cu lemne inmatriculate in ungaria si sa le confiste marfa+camionul daca nu pot dovedii cu acte de unde au lemnele! Daca dovedesc cu acte, atunci il retine pana nu se face verificarea daca acea firma/persoana exista in realitate! stii cate nume si acte fase au astia??
      Dar cum Politia nu poate verifica daca persoana sau firma exista………

  • Au terminat cu Moldova, si in sud, si de câțiva ani încoace au luat în vizor și chelesc si dealurile noastre cu ajutor local.Mergeți si de-a lungul ,,Drumului vinului,, ; treceti creasta pe la Pancota, Minis, Lipovași altele și veti vedea dezastrul. Mergeti in garile din judet și vă va apuca durerea de cap văzând bustenii pregatiti sa plece cu trenurile spre alte țări, care-si păzesc cu strășnicie orice pom. Ce vor spune domnii politicieni locali atunci când din pricina cârdășiilor lor politice și a nepăsării lor față de patrimoniul județului ne vor biciui apoi seceta, uscăciunea, inundațiile, alunecările de teren la deal, căci acestea deja au și inceput să afecteze exact fostele zone împădurite

  • Pai trebuiau duse lemnele in ungaria
   Le recomand celor care au facut filmare, sa mearga sa filmeze la vama sa vada cate camioane cu numere de ungaria sunt incarcate cu lemne!

   Astept un reportaj pe aceasta tema!!

 26. DE DOUA ZILE NU A MAI COBORAT NICI O MASINA CU LEMNE DIN PADURILE MONEASA OARE DE CE ????SUNTETI URMARITI IN FIECARE ZI STATI LINISTITI! STOP FRAUDA SI CORUPTIA

 27. Intr-adevar ii puteti multumi d-lui L. S. pentru articolul ce v-a dat de lucru la toti monesenii, cu telefoane si internet,
  care nu aveti alta ocupatie decat sa barfiti si sa comentati problemele altora.

  Banuiesc ca nu puteti fi asa de multi, poate cativa, folosind mai multe pseudonime , ca sa radeti de handicapati, intelectuali, oameni ai legii sau cetateni care se straduiesc sa faca ceva pentru localitatea voastra.

  Oare voi nu aveti probleme care nu va lasa sa dormiti linistiti noaptea si pentru care, intr-o buna zi a-ti putea raspunde in fata legii sau a lui Dumnezeu ?
  ” Uita-te intai la barna din ochiul tau , ca sa poti vedea paiul din ochiul celuilalt!”

  V-ati uitat in ograda voastra inainte de a posta ”laturile” pline de rautati, dedesuptul afirmatiilor neverificate si nedovedite ale ziaristului pus sa scrie ( stie el de cine) in Glasul Aradului ?

 28. Felicitari celor care au filmat si s-au adresat presei;daca toti cetatenii s-ar implica mai mult situatia ar fi diferita;politia si altii ar fi presati sa-si faca datoria;dar cum putini sunt cei carora le pasa de ce se intampla,avem ce meritam!!!

 29. Prostul râde de ce îşi aduce aminte, deşteptul, de ce vede, inteligentul, de ce urmează să se întâmple, iar înţeleptul râde de ce nimeni nu înţelege, ceea ce îl poate face să pară prost.

 30. BIRT RANUSA – azi 1 DEC. 2014 pe la ora 16 m-a sunat m, cine credeti c-a baut la masa cu retardul de cioban ageu, stupoare, gulin si cu d-l primar. Stau toti trei la masa si pun branza la cale – se poate demonstra sunt filmati.Felicitari !!!!!!!!!! si branza buna. TRAIASCA MAFIA.

  • Domnilor ziaristi de la GLASUL ARADULUI va intreb va place cum arata padurile din moneasa?o sa mai trimitem poze si mai interesante de cat astea!!!

 31. AVEM INFORMATI CA IOS OLANDEZU ESTE IN RELATI BUNE CU FOSTU PRIMAR BA CHIAR SE SUNA SI DE SARBATORI! NU CUM AFIRMA SI DEZINFORMEAZA OAMENI MAI SLABI DE MINTE ACTUALU PRIMAR HERBEI CA VINE IOS OLANDEZU SA IL OMOARE PE CONDEA CA IA FURAT GATARU!!!!!!!CE ABERATI POATE VB ACEST PRIMAR VAI SI AMAR.

 32. Legea 205/2004 privind protectia animalelor republicata. Legea nr. 205/2014 republicata 2014

  Art. 5
  (1) Detinatorii de animale au obligatia de a asigura acestora, in functie de nevoile etologice, specie, rasa, sex, varsta si categorie de productie, urmatoarele:
  a) un adapost corespunzator;
  b) hrana si apa suficiente;
  -c) posibilitatea de miscare suficienta;
  d) ingrijire si atentie;
  e) asistenta medicala.
  (2) Detinatorilor de animale le este interzis sa aplice rele tratamente si cruzimi.
  (3)Suprafata MINIMA pentru 2-5 exemplare tinute in captivitate,este de 250 mp.

  -DUPA CUM VEDEM IN FOTOGRAFI SPATIUL ESTE DE-2 mPE 2m – O GALEATA CU APA LIPSESTE !
  2BALOTI DE PAIE????PAIELE SE FOLOSESC PENTRU ASTERNUT NU PENTRU MANCARE,DE CE NU PUNE BALOTI DE FAN(LUCERNA) NU PAIE ..OAMENI RUP IARBA DE LANGA CUSCA SI LE ARUNCA LA OI DE MILA !

  -Directia Sanitara Veterinar ar trebui sa sesizeze ce se intampla!VA MULTUMIM

  • Chemati politia la fata locului (sunand la 112 sau mergand la cea mai apropiata circa de politie), ca sa ia datele faptasului, ale martorului si ale reclamantului, date pe care le trece in procesul verbal. Toti trebuie sa semneze procesul verbal iar reclamantul trebuie sa primeasca o copie a procesului verbal din partea politistului, pe loc.

 33. voi astia ce nu sunteti din MONEASA ce comentati fara sa stiti?vrea sa revina tovarasu condea primar iar?:)))si postati poze reale din MONEASA nu luate de pe net asa aiurea.a, a gresit actualu primar ca pune becuri la fiecare stalp si ca e lumina toata noaptea ?asta e greseala?ca renoveaza primaria care arata jalnic,ce daca umbla la birt la liviu si fostu primar era client fidel ,dar acu nu mai are tupeu sa intre acolo pt ca stiu toti ce om ii,si cu furatu din padure se fura si pe vremea lui,nu doar acu,macar asta duce lemne iarna la batranii mai marati din sat furate sau nu macar nu moar oameni de frig ,dostu nui bai ca dat partia de ski pt post de prof universitar sau nustiu ce pt fiul sau,ca a vandut pamanturile oamenilor cu acte falsificate,daca erati din moneasa de loc sa va fi dat cu parerrea ,da nu vinituri ca uni ce comenteaza aiurea ,si politaiu ala ce ziceti ca vine la birt cu masina sta peste drum de politie la blocuri asa ca nu mai vb aiurea ,ca memo urla prin birt si nush ce ,alta minciuna,de ati fi toti asa oameni linistiti ca ala bn ar fi.Geani ,surubel sau cum ii ziceti macar a deskis un magazin de materiale de constructi in sat,se baga si nenea pistru unde nui ferbe oala ,sa isi vada de pito a lui care are autobuze de 1000 de ani coapte si fara conditi .mai bn ar tacea si ar ajuta comuna nu sa faca scandal in comuna,aaaaa sau ii frica ca se inchide viluta pretenasului pele pt ca ala plateste doar 500 de ron chirie pe lac pt vilutza lui,daca vreti sa vedeti ca sunt multe minciuni mai veniti prin moneasa mai des si trecetei si pe la baru lu domn Liviu

  • SA VINA DNA-UL SA IL LEGE PE NUTU HERBEI A LUAT MITA DE LA FOSTU PREFECT PELE IA DAT MITA O SUMA FRUMOASA DE EURO SI O STICLA DE WHISKI SIMBOLIC ALOOOO DNA-UL CE FACETI DORMITI IN HAINELE STATULUI???????????????????????????

 34. NUTU PRIMARU CONTINUA CU SCANDALURILE LA LIVIU IN BIRT SE LEAGA DE OAMENI PRIN BAR CARE NU II CONVINE LUI (DOAR EL FACE LEGEA IN MONEASA II COMUNA A LU TASU) SA SATURAT SI BARMANU DE DOM PRIMAR LA SCOS AFARA CU INJURATURI DIN BAR SA SE MAI DUCA DREQULUI CA ISI PIERDE CLIENTI ….HA HA HA HA HA HA:)))))))))))):))))))))))))))

 35. ce daca umbla la birt la liviu si fostu primar era client fidel<<<<<< da venea fostu primar in birt la liviu sa il faca pe nutu de ras ca umbla cu reclamati ii SIFON LA POLITIE BA CRETINILOR CE SUNTETI SIFON CU ACTE IN REGULA SI SE VA DEMONSTRA LEGAL ASA CEVA ..EXISTA PROCESE VERBALE SEMNATE DE ACTUALU PRIMAR SI VOR IESI LA IVEALA INAITE DE VOTARI.LE VOI DA LA GLASUL ARADULUI SA VADA TOATA LUMEA CUM STAU TREBURILE SI CINE II ULTIMU OM DIN SAT CUM SPUNE PRIMARU.VOM VEDEA CINE II GUNOI PANA LA URMA….. VEZI FRAERE CA O SA VINA RECLAMATI PESTE TINE IN CASA SI TE FAC ASA FRUMOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.