Marcu a spart geamul de la vestiarul arbitrilor: „Un moment de nervozitate, cine ne judecă să se pună în locul nostru!”

0
94

marcu4Unul dintre fotbaliștii UTA-ei a „explodat” în fața tupeului nemărginit al „argaților” lui Adrian Marțian. Alin Marcu și Ștefan Mardare au făcut o scurtă mișcare la stadionul „Francisc Neuman” mai precis pe terenul viran ce ține loc de parcare de lângă vestiare, dar când au dorit să facă un duș s-au pomenit cu Dorin Micșa și Cătălin Barbu cerându-le să plece de la stadion. În acel moment, nervii au pus stăpânire în special pe Marcu, mijlocașul trântind ușa cu piciorul. Geamul s-a spart, prilej pentru administratorul special să sune la Poliție cu speranța că „infractorul” va fi pedepsit.
Timișoreanul uită că infractorul moral este chiar el și cel care l-a angajat. Profitând de faptul că FC UTA SA este în insolvență, iar legile sportive sunt permisive în astfel de situații, Micșa și restul găștii îi tratează pe fotbaliști ca pe niște sclavi. „După ce nu ne-am primit salariile de 6 luni de zile, nu avem antrenor, cazare, masă – așa cum prevede contractul cu clubul, acum nici măcar nu ne mai putem antrena. Stau la Arad plătindu-mi singur chiria, am un copil mic, iar domnii conducători nu numai că nu pomenesc nimic de restanțele noastre, dar ne mai și interzic să ne facem meseria pe gratis. Degeaba mergem la comisiile federale, insolvența îi salvează pe conducători, în Instanță primim termene de judecată de luni de zile, am ajuns bătaia de joc a unor oameni fără suflet și scrupule. Cine ne judecă ar trebui să se pună în locul nostru!”, a afirmat Marcu.
Fotbalistul își asumă gestul necontrolat și spune că va plăti pentru el, dar nu e de acord cu apelativele ce i se pun. „Am văzut că domnul Micșa m-a numit huligan, însă l-aș pofti să se uite în oglindă înainte de a arunca cu apelative. Numai dacă nu are păcate și se simte curat să arunce cu piatra, mă mir cum mai poate dormi noaptea. I-am și spus că joi voi înlocui geamul spart, nu va exista nicio daună la stadion, nu văd de ce se face atât caz pe o întâmplare infimă în comparație cu nenorocirile pe care le fac stimabilii conducători de la UTA”, a adăugat Marcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.