Marius Sulincean: ,,Chiar şi liberalii se simt apăsaţi de greutatea propriilor minciuni de la Aeroportul Arad”

0
113

,,Chiar şi liberalii se simt apăsaţi de greutatea propriilor minciuni şi explicaţii ridicole, de vreme ce consilierii judeţeni ai partidului decid să pără­- sească blazaţi sala, în momentul în care politrucii de casă încearcă să înghesuie public noi fantezii legate de Aeroportul Arad”, consideră Marius Sulincean, liderul Grupului PSD-AlDE din Consiliul Judeţean.
Acesta spune că tonul l-a dat nimeni altul decât Sergiu Bîlcea, vicele liberal, care s-a hotărât să părăsească şedinţa, urmat imediat de echipa sa de consilieri judeţeni, plictisiţi de expunerea sterilă a directorului de la aeroport, Dan Bălăcel şi a aghiotantului său.
„Ceea ce s-a vrut o informare oficială s-a transformat rapid într-o farsă ca multe altele, marca PNL Arad. Încercând să justifice că la aeroport mai mişcă şi altceva în afară de ciorile ce se zbenguie pe pista aproape virgină a instituţiei, conducerea CJA l-a adus pe Dan Bălăcel pentru aşa-zise explicaţii de specialitate. Nimic rău în asta, dacă realitatea nu ar fi cea dezolantă pe care din păcate o cunoaştem cu toţii. PNL încearcă să îşi mascheze propria incompetenţă în materie şi se străduie să păstreze aparenţele pentru că, nu-i aşa, costurile de salarizare şi întreţinere nu sunt deloc de neglijat. În esenţă, am ascultat o expunere plină de platitudini, de minciunele repetitive care i-a stat în stomac până şi vicelui Bîlcea care subit şi-a adus aminte că este ora mesei. În acest timp însă în care nu se mişcă niciun fir de praf la Aeroportul Arad şi doar şobolanii tropăie în acelaşi spaţiu printre tomberoane, clientela de partid a PNL prosperă la adăpost de orice normă de bun simţ şi responsabilitate.”, afirmă consilierul judeţean PSD Marius Sulincean.
(G.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.