Melc, melc, codobelc… Trenurile vor circula normal abia de luni, după incidentul de la Zam

0
167

În data de 14 martie, adică joi, vă anunțam despre faptul că un tren a deraiat în vecinătatea județului Arad, în chiar prima localitate din județul Hunedoara – Zam. Traficul feroviar a fost îngreunat în urma acestui incident, însă va reveni la normal abia de luni.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că sâmbătă 16 martie 2019, la ora 19.40, a fost reluat traficul feroviar între staţiile Zam – Câmpuri Surduc, pe firul II. Dar tot ei menționează: „Traficul feroviar pe firul II, între staţiile Zam – Câmpuri Surduc, a fost redeschis cu restricție de viteză, trenurile urmând să circule cu viteză normală începând de luni,18 martie 2019, când vor fi finalizate și ultimele lucrări de consolidare, ne declară Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR.

Vă reamintim că circulația feroviară între stațiile Zam și Câmpuri Surduc s-a desfășurat doar pe un singur sens (firul I), începând de joi, 14 martie 2019, după ce cinci vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat de câte un boghiu la ieşire din staţia Zam, pe firul II. Trenul de marfă, care aparţine operatorului privat DB Cargo Rail România, avea în compunere 20 de vagoane şi circula în tranzit pe relaţia Curtici – Giurgiu Nord.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. informează călătorii că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.