Mese noi de șah în Parcul Eminescu: municipalitatea, mustrată de arădeni

0
146

Anul acesta, unele dintre vechile mici doleanțe ale arădenilor se îndeplinesc. Asta în condițiile în care, ani de zile s-au făcut solicitări, pentru diverse chestiuni și nu s-a făcut nimic.

Așa se face că, în Parcul Eminescu au fost aduse mese și autocolante noi de șah, o doleanță veche a multora din arădeni, în special a celor care își petrec mai mult timp în zonă. Vârstnicii sunt cei care joacă șah mereu aici, dar nu numai aceștia preferă să se deconecteze astfel. Chiar și cei tineri își petrec timpul aici.

Inițiativa municipalității a fost și promovată pe site-urile de socializare. Bineînțeles, părerile au fost împărțite, dar municipalitatea a fost taxată de ironii și trimiteri directe la anul electoral. În timp ce unii au felicitat inițiativa, alții au spus că arădenii nu se lasă duși de nas și că mesele nu erau nici pe departe o chestiune prioritară. Cel puțin nu una care să fie promovată atât de intens, în timp ce, Aradul are alte probleme, clar, mult mai importante. De asemenea a fost comentată și calitatea acestora. Unii au rugat municipalitatea (Primăria) să aibă grijă ca dotările să se preteze nevoilor celor care le folosesc – adică să nu fie prea înalte sau montate…de mântuială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.