Mihai Petcuţ jubilează: „Avem cea mai bună echipă”

0
160

petcutAntrenorul liderului seriei a V-a a eşalonului trei se bucură că previziunile sale se adeveresc, iar Sebişul se îndreaptă cu paşi siguri spre promovare: „Exact cum am mai spus, dacă noi jucăm ce ştim, nu mă interesează adversarul. Am fost peste ei, avem cea mai bună echipă, am spus-o asta deja după trei etape. Fără modestie, este un rezultat normal”, a spus Petcuţ la finalul derby-ului de la Cugir, câştigat cu  3-1.
Vizavi de afirmaţia antrenorului gazdelor, Marius Opric, conform căreia Blănaru a câştigat de unul singur meciul, Petcuţ s-a rezumat să spună:
„Blănaru joacă la Naţional Sebiş, dar nu vreau să intru acum în polemici, sunt prea bucuros, felicit acest grup pentru felul cum au înţeles să joace.” Singurul regret este entuziasmul dus la extrem a jucătorilor tineri, iar cel luat în colimator este Miron, eliminat pe finalul meciului pentru injurii: „Copiii au calitate, dar trebuie să înţeleagă cât mai repede că e un mare avantaj pentru ei că au ajuns în această echipă. O promovare le-ar aduce cele mai mari beneficii. Miron este un copil educat, regretă ce a făcut. Sper să repetăm la Zalău meciurile bune de până acum”, a încheiat Mihai Petcuţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.