Ministrul „Răzgândeanu“: în locul Mariei Paşcalău, în fruntea IŞJ a ajuns Anca Stoenescu

0
94

Născut parcă pentru a da în gropi, cu o mimică a feţei mai potrivită pentru un post de bişniţar din anii ‘90 decât pentru cea de ministru al Educaţiei, Liviu Pop nu ratează şansa de a o da în bară din nou. De data aceasta a comis-o cu alegerea funcţiei de şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad. Nu ne referim aici la persoana numită, Anca Stoenescu demonstrând profesionalism şi rezultate remarcabile prin locurile în care a activat, ci la modul în care a acţionat ministrul penibil, Liviu Pop.
După ce a contactat-o personal pe Maria Paşcalău, asigurând-o în funcţia de şef al IŞJ Arad, numirea oficială a sosit cu un alt nume. „Am fost contactată de ministru în cursul zilei de vineri, probabil chiar în momentul în care îmi semna ordinul de numire. Am rămas sur­- prinsă astăzi (n.r. ieri) să constat că în locul meu a fost numită o altă persoană. Ştiu unde îmi este locul, ştiu ce am de făcut în fruntea Colegiului Naţional de Informatică, însă recunosc că am rămas cu un gust amar… Nu aş vrea să comentez mai mult…“, ne-a mărturisit Maria Paşcalău, directoarea Colegiului Naţional de Informatică.
De asemenea, Anca Stoenescu ne-a declarat: „Nu pot să spun că am fost numită în această funcţie, ci am primit o delegare pe atribuţii care este valabilă până la organizarea unui concurs, dar nu mai târziu de 60 de zile. Prioritatea mea absolută în acest moment este să organizez cât mai repede cu putinţă o întâlnire cu toţi directorii de şcoli din judeţul Arad, iar luni să organizăm cum se cuvine deschiderea noului an şcolar“. Întrebată dacă va participa la concursul organizat pentru şefia IŞJ Arad, Anca Stoenescu ne-a mărturisit că „nu m-a interesat niciodată vreun post de conducere. Nu am avut nici un plan şi nici un gând în a-l înlătura pe Mladin de la conducerea IŞJ sau pe oricare altcineva. Am alte priorităţi şi planuri în viaţă şi nu prea cred că mă interesează postul de şef al IŞJ Arad“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.