Mioveniul cere rejucarea sfertului de Cupă cu CFR Cluj

0
111

mioveniConducerea clubului CS Mioveni îi cere preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, printr-o scrisoare deschisă, rejucarea meciului cu formaţia CFR Cluj, din sferturile de finală ale Cupei României, în spiritul fair-play-ului.
„Din punctul nostru de vedere este dramatic ce s-a întâmplat pe teren în minutul 86, atunci când CFR a marcat un gol scandalos în urma unei faze în care ei trebuiau să fie fair-play şi să ne acorde mingea. Aşa cum vă ştim, un om drept şi plin de fair-play, aşa cum ne-aţi spus de când aţi preluat conducerea FRF, vă doriţi ca în fotbalul din România să domine spiritul de luptă cinstită şi nu hoţiile sau măgăriile. Considerăm că dumneavoastră, prin votul încredinţat de cluburile din ţară, puteţi să daţi un exemplu şi să propuneţi celor două echipe rejucarea partidei. Noi, C.S. Mioveni, suntem de acord să disputăm meciul oricând, la orice oră şi la orice zi, fie că ea este de Crăciun, Revelion sau Paşte. Ştim că este greu pentru cei de la CFR să accepte acest lucru, dar ce frumos este să rămâi demn!”, se arată în scrisoarea deschisă a grupării CS Mioveni.
Formaţia piteşteană îi transmite oficialului FRF că meciul se poate rejuca, deoarece există un precedent în fotbalul european: meciul din Cupa Angliei din anul 1999 dintre Arsenal şi Sheffield. La acel meci, Arsenal a câştigat cu 2-1 în urma unei faze similare, iar antrenorul Arsene Wenger a propus şi i s-a acceptat rejucarea întâlnirii.
Formaţia CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României-Timişo­reana, după ce a învins, cu scorul de
4-3, echipa de ligă secundă CS Mioveni, în sferturile de finală ale competiţiei, în care în minutul 60 clujenii erau conduşi cu scorul de 3-0. Pentru CS Mioveni au marcat Stoica ‘36, Nilă ‘51, ‘Galan ‘59, iar pentru CFR au încris Tade ‘62 (penalti), ‘87, Chanturia ‘68 şi Ivanovksi ‘90+4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.