Nagy, după descătușarea din Podgorie: „Altul e jocul după gol”

0
55

nagy-ancaTrupa lui „Ole” Roșca din Păuliș a început bărbătește contra utiștilor, pe care au reușit să-i țină departe de careu în primele 20 de minute.
Florin Rus (fost junior al UTA-ei) și Dănuț Mițiți au încercat să impulsioneze atacul, acolo unde periculosul Daniel Popa a fost încadrat îndeaproape de Botiș și Wild, dar totul s-a năruit pentru cei din Podgorie după ce Ciprian Rus a deschis scorul. Din acel moment, băieților lui Roland Nagy le-a ieșit jocul, aveau să apară combinații rapide, triunghiuri frumoase de pase, iar acțiunea s-a desfășurat în cea mai mare parte spre poarta veteranului Dulhaz.
„După gol, adversarul e nevoit să atace și logic că avem multe spații, altul e jocul și fotbalul. Au fost faze, realizări, ocazii, goluri, 3 puncte și o repetiție bună”, a remarcat Roli Nagy.
„Alb-roșiii” se conectează de-acum la meciul de miercuri, zi în care primesc vizita Frontierei Curtici. „Nu știam sută la sută că jocul cu Semlac va fi reprogramat, așa că oficial nu suntem pe locul 1. Mai sunt 15 puncte, următorul meci e cel mai greu. Vine Curticiul, ne-a bătut în tur, am luat un jucător exponențial de la ei, pe Remus Avrămuțiu, dar acolo se muncește cu seriozitate, îi cunosc pe Cameniță, Țapoș, pe președintele Sârbuț, știu cum tratează fotbalul. Însă noi avem un singur gând, să câștigăm tot”, a conchis Nagy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.