Nagy înaintea meciului cu Chindia: „E euforie la Târgoviște, ne aşteaptă o atmosferă frumoasă”

0
160

Roland Nagy și băieții săi au avut ocazia să-și vadă la lucru oponenții pe arena din Pîncota, acolo unde Chindia a luat un punct. Azi, în „intermediară”, miza este destul de importantă, între două formații care – probabil – se vor reîntâlni și în play-off.
Cu impresia conturată, antre­norul principal al UTA-ei anticipează un adevărat derby al sezonului: „Întâlnim o echipă în care se vede că majoritatea jucătorilor sunt de un timp împreună. Sunt omo­geni, au echilibru bun, o dinamică bună, iar jucătorii sunt inte­- resanți. Jocul  de la Pâncota nu a fost neapărat foarte bun, dar trebuie ținut cont și de faptul că terenul a fost adversarul ambelor echipe. Sunt convins că rezultatele celor de la Târgoviște nu sunt întâmplătoare, e o euforie acolo, cred că ne așteaptă o atmosferă frumoasă. Suntem la egalitate de puncte, e un derby între locurile doi și trei. Cu siguranță vor veni mulți suporteri, am văzut că se strâng peste o mie la meciurile de la Târgoviște, iar la alte jocuri sunt și două mii. Acum cred vor fi și mai mulți. Meciul e și televizat, avem din nou plăcerea să jucăm un fotbal care să ne ducă la un rezultat bun. Să menținem ștacheta sus, asta ne dorim de fiecare dată”, a explicat Nagy pentru site-ul oficial al clubului.
Delegația „textilistă” a plecat spre Cetatea Chindiei, acolo unde, azi, are „duel” de podium cu Chindia. Fiindcă în weekend și-a luat la „masa verde” punctele cu Bihorul, „Bătrâna Doamnă” și-a recuperat jucătorii suspendați, respectiv Polgar și Chindriș („îngalbeniți” la Reșița), dar și pe accidentatul Dumitru Copil.
Toți fac parte din lotul deplasat de stafful tehnic la Târgoviște, alături de Alin Roman, care încă își așteaptă debutul în „alb-roșu”. Acasă au rămas mijlocașii de bandă, Cristian Costin și Michel Vlad. Decizia în privința acestuia din urmă e puțin ciudată, având în vedere că nu a fost folosit în meciul echipei secunde la Chișineu Criș decât 45 de minute, tocmai pentru a fi apt pentru deplasarea lungă din interemediară.
Nici atacantul Adi Petre nu a intrat în calcule, dar asta și pentru că el onorează convocarea la Naționala Under 18 a României pentru un stagiu de pregătire de o săptămână la Piatra Neamț și o „dublă” amicală cu Moldova.
Azi, înainte de meci și Cristian Todea se va alătura echipei. „Secundul” arădenilor este la București, la cursurile pentru obţinerea licenţei UEFA B plus A. Destinat foştilor jucători profesionişti cu activitate îndelungată (peste 200 jocuri în competiţiile oficiale din România sau din străinătate), cursul girat de UEFA, a adunat la start 27 persoane, admise după analizarea dosarelor depuse la sediul FRF.
Chindia – UTA începe astăzi, la 15,30 și poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 și Dolce Sport 2.
Formaţii probabile
Chindia: Meilă – Pătru, A. Dinu, Vătavu, Martac – Nisipeanu, Honciu, L. Mihai, Stoica – Cherchez, Popa
UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiş, Gligor – Strătilă, Tănase, Chindriş, Hlistei, D. Man, Curtuiuş
Arbitri: Laurențiu Ionașcu (Buzău) – Andrei Roman, Florin Cosma (Piatra Neamț). Rezervă: Cosmin Apetrei (Roznov).
Observatori FRF: Lucian Măiereanu (Brașov), Constantin Constantinescu (Slatina)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.