Noi lucrări de modernizare la Matern

0
172
????????????????????????????????????

Spitalul Matern a trecut prin unele lucrări de modernizare în perioada anterioară, lucrări mult așteptate de arădeni, întrucât starea unității spitalicești este una degradată. Pentru a fi cu adevărat schimbată, această unitate medicală ar avea nevoie de investiții subtanțiale, pe fonduri mari. Cu toate acestea, orice lucrări îmbunătățesc condițiile de aici.
Astfel, blocul operator, mai multe saloane, dar si spații auxi­liare ale Clinicii de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgentă Arad – Dr. Salvator Vuia  au beneficiat, la începutul acestui an, de lucrări de modernizare.
Inaugurarea lucrărilor de mo­dernizare a avut loc marti, 27 fe­bruarie 2017, în incinta Clinicii de Obstetrică-Ginecologie Dr. Salvator Vuia a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, din Strada Episcopiei nr.5., când autoritatile au fost invitate să constate schimbările obținute prin investiția CJA si Asociația Templiera OSMTH – Aradensis. Între cei prezenți s-au numărat: Iustin Cionca, președintele CJA, Ladislau Elek, director executiv în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Timi­şoara, dr. Gheorghe Furau, șef sectie Obstetrica I, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie și Carmen Alina Lucuța, manager, al SCJU Arad.
Această campanie de sprijin a actului medical este rezultatul parteneriatului dintre Consiliul Judetean Arad si Asociatia Aradensis a Cavalerilor Templieri OSMTH arădeni prin aportul companiei Profi. Valoarea totala a acestei etape de modernizare se situeaza in jurul sumei de 30 000 de euro.
Între lucrările de modernizare executate se numără: demontarea de geamuri din lemn și montarea de geamuri termopan, reparații la spaleți cu gresie, zugrăveli, reparații la blocul operator, înlocuirea ușilor de metal, cu uși termopan cu sticla float+Low e din tâmplarie PVC și inlocuirea sitelor impotriva insectelor.
În următoarea perioadă se vor derula lucrări de moder­nizare ce presupun continuarea reabilitării geamurilor în clădirea nouă, care nu este revendicată, cardiocotografe, achizi­- ționarea de site pentru geamuri și altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.