Noul Ford Focus, prezentat arădenilor la Biavati

0
495

Zeci de arădeni din mediul de afaceri și nu numai au făcut cunoștință, aseară, cu noile mo­dele Ford Focus. La restaurantul Biavati, din vecinătatea sediului Auto Tehnic, de pe Calea Zimandului FN, trei mașini le-au făcut cu ochiul posibilor cumpărători. „Așa cum toți românii sărbă­toresc Centenarul, așa și Ford sărbătorește 20 de ani de la lansarea primului Ford Focus. Cu această mașină, Ford introduce o filosofie de design care are în centru oamenii. Noul model a fost dezvoltat de la zero pentru a oferi cea mai încrezătoare, intuitivă și satisfăcătoare experiență”, a sin­- tetizat evenimentul Flavius Alb, coordonator vânzări Auto Tech­nic.
Semlecanul Adrian Petcu, câș­tigătorul Kid’s Talent, a între­ți­nut atmosfera cu câteva melodii, dar a și a extras marele câștigător al tombolei. Acesta a câștigat un Drive Test lung cât un week­end cu unul dintre noile modele lansate aseară.
Tehnologie cu un scop
Noul Focus e construit să-ți îmbunătățească experiența la volan, în toate modurile posibile. Această mașină de următoarea generație e plină de caracteristici avansate, cum ar fi tehnologii de asistență a șoferului, inclusiv tempomat adaptiv, cu funcție de pornire-oprire și centrare pe banda de mers, și Asistența activă la parcare, versiunea 2. Împreună, aceste tehnologii inte­- ligente te pot ajuta să gestionezi accelerația, frânarea și chiar direcția. Vorbim de tehnologie care implică în așa măsură lipsa efortului, încât te vei mira cum te-ai descurcat până acum fără aceasta.
Confortabil și conectat
Linii curate, aranjament suplu și aspect rafinat. Interiorul no­ului Focus e mult mai confortabil, șic și spațios, ca la modelele anterioare. E de asemenea, mult mai conectat. Ford SYNC 3 cu comandă vocală te menține în siguranță, la comanda telefonului, divertismentului și navigației. Descarcă aplicația Ford Pass pe smartphone-ul tău și deblo­chea­ză și mai multe funcții SYNC 3, cum ar fi „Trafic în direct”, „Că­utare parcare” și „Puncte de interes”.
Puterea pe care o dorești și eficiența de care ai nevoie
Noul Focus este disponibil cu o gamă de motoare puternice, care însă economisesc combustibil, toate completate de cutii de viteze automate, cu 8 trepte de viteză, sau manuale, cu 6 trepte de viteză. Designul exterior a fost de asemenea modelat, pentru a crea o formă atât atletică, cât și aerodinamică, în același timp contribuind la îmbunătățirea și mai mare a eficienței.
Siguranța – prioritatea Ford
O serie de tehnologii inteligente sunt concepute pentru a te proteja, pe tine, familia ta și colegii de trafic. De exemplu, frânarea activă și Sistemul de asistență pre-coliziune cu detectarea pietonilor și cicliștilor, te pot avertiza în privința eventualelor coliziuni și pot frâna automat, dacă tu nu reacționezi la timp.
Spațiu pentru orice
Interiorul complet nou utilizează fiecare milimetru pătrat, pentru a-ți oferi cel mai adaptabil Focus posibil. Există un spațiu generos pentru cap, picioare și coate, în față și în spatele vehiculului, astfel încât și cel mai înalt pasager să poată sta confortabil. Scaunele din spate se pot diviza 60/40 și se pot rabata aproape complet, pentru a maximiza spațiul pentru bagaje. Podeaua spațiului de încărcare a mărfii e reglabilă și poate fi ridicată, pentru a-ți oferi un compartiment de depozitare ascuns, sau poate fi coborâtă, pentru a crea mai mult spațiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.