O asociaţie nou înfiinţată va asigura asistenţă maternală şi îngrijire la domiciliu în Arad

0
123
Nurse cares for a elderly woman lying in bed; Shutterstock ID 75178384; PO: aol; Job: production; Client: drone

Asistenţă maternală şi îngrijire la domiciliu – acestea sunt serviciile ce vor fi oferite de o asociaţie nou înfiinţată la Arad. Este vorba de „Asociaţia servicii sociale Arad“, de curând înfiinţată în cadrul proiectului „Dezvoltarea serviciilor sociale ca structuri de economie socială în regiunile Sud-Vest Oltenia și Vest”.

Proiectul în cadrul căruia a fost înființată asociația este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”. „În zona noastră serviciile sociale sau de asistență maternală și seniorală sunt slab reprezentate. În urma analizei acestei nevoi reale am înființat «Asociaţia servicii sociale Arad» care are ca principale activități programele de asistență maternală profesionistă și de îngrijire la domiciliu”, a spus Edita Iuhasz, președintele Asociației, în cadrul conferinței de lansare.

Asociaţia urmăreşte promovarea conceptului de economie socială în rândul persoanelor defavorizate care își vor putea dezvolta competențele cu ajutorul viitoarelor programe de integrare în comunitatea locală din care fac parte. Organizatorii au făcut un apel către persoanele interesate în a se implica voluntar în sprijinirea asociației și proiectelor derulate pentru comunitatea locală. Informaţii pot fi obţinute la:  0727879210 și aserviciisocialearad@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.