O echipă de medici va asigura consultații gratuite în județ, într-o campanie a Ministerului Apărării

0
151

Un proiect ambițios din domeniul sănătății promite consultații gratuite pentru arădenii din zone mai îndepărtate ale județului, unde accesul la servicii medicale este dificil.

Este vorba de proiectul „Uniți sub Tricolor prin Sănătate“, proiect organizat de Spitalul Militar Timișoara, în colaborare cu Mitropolia Banatului, susținut de Direcția Medicală, aprobat de Ministerul Apărării Naționale. În cadrul acestuia va fi organizată o caravană medicală cu același nume, iar județul nostru este cuprins în acest proiect.

O chipă medicală va ajunge în comuna Hășmaș, în sâmbătă Floriilor, 20 aprilie 2019, intre orele 11.00 si 18.00 la căminul cultural din comună. Locuitorii comunei a veni pentru a fi consultați gratuit de medici din cadrul Spitalului Militar Timișoara.

„Colegii nostrii vor oferi consultații în următoarele specialități medicale:  cardiologie, O.R.L., pneumologie, dermatologie, oftalmologie, interne, chirurgie, ortopedie, gastroenterologie, psihologie clinică, neurologie,stomatologie. Personalul medical de la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Militar Timișoara, va prezenta demonstrativ  manevre de acordare a primului ajutor. Ambulanța împreună cu echipa medicală mobilă se va deplasa la persoanele imobilizate, pentru consultații la domiciliul acestora“, susține dr.Andra Podgoneanu.

Campania se derulează și în alte zone din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.