O femeie din Hunedoara Timişană şi-a regăsit fiica pierdută acum 25 de ani

1
104

regasire

O femeie din localitatea arădeană Hunedoara Timișană și-a regăsit după 25 de ani fiica de care nu mai știa nimic, iar fata care locuiește în Canada a venit de urgență în țară, conform stirileprotv.ro.

Despărțirea lor s-a produs în 1990 când, la doar câteva luni după naștere, Andreea a fost furată din spital.

Andreea s-a născut în 16 noiembrie 1989 într-o comună din județul Timiș. În ianuarie 1990 pe când era un bebeluș s-a îmbolnăvit. Mama a dus-o la spital, la fel și pe surioara ei, în vârstă de 4 ani.

Femeia s-a întors după fete, dar Andreea nu mai era. Medicii i-ar fi spus atunci că a făcut o formă severă de pneumonie și s-a stins.

Femeia a încercat să-i găseasca trupul însă toate eforturile au fost în zadar.

Fata a fost înfiată de niște canadieni cărora li s-a spus că a fost abandonată.

„Eu nu m-am împăcat cu ideea. Am știut că e în viață. Că Dumnezeu are grijă de ea. Și ne-am regăsit pe Facebook“,a spus Cocuța Buzatu, mama Andreei, pentru stirileprotv.ro.

Cele două au devenit, fără să știe că sunt mamă și fiică, prietene pe o pagină dedicată României.

Au început să discute între ele folosind un program de traducere și, din aproape în aproape şi-au dat seama că sunt mamă şi fiică.

„A fost emoționant pentru mine. Am stat și ne-am uitat una la alta, am plâns. 25 de ani de întrebări. Toată viața am căutat și în câteva secunde a fost gata“, a spus Andreea Dawn, fiica femeii.

Întoarsă în țară, în casa părintească fata a fost victima unui accident după ce soba soba din casa părinţilor a explodat. Andreea a suferit arsuri, însă starea sa este stabilă.

1 COMENTARIU

  1. O fi fost vreun Iohannis si pe la noi?
    Ca fata asta a fost vanduta pare o certitudine.

    Oare cati sunt manjiti? Cata avere au facut in cel mai oribil mod posibil? Cei care au furat tara sunt mai buni decat acestia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.