Obiectiv îndeplinit la Curtici, dar: „Vrem să arătăm cât țineam la o calificare în semifinalele Cupei”

0
63

Runda cu numărul 24 a Ligii a 4-a Arad a fost una dominată de oaspeți. Una dintre formațiile ce s-au impus pe teren străin a fost Frontiera Curtici, care nu a avut mari probleme la Păuliș.
Avrămuțiu (10), Roza (63) și Prică (78) i-au permis luxul antrenorului lor, Dinu Maghici, să facă faultul de penalty din care Cosmin Gâlcă a înscris în ultimul minut pentru gazde. „Nu s-a pus niciun moment problema câștigătoarei la Păuliș, prilej cu care ne-am și atins matematic obiectivul. Terminăm în primele 6 echipe, iar pentru asta vreau să-mi felicit jucătorii și să mulțumesc condu­cerii pentru sprijin, cu mențiunea că la anul am vrea să ajungem și mai sus”, a spus Dinu Maghici.
Dar, până una alta, Frontiera Curtici poate decide campiona acestui sezon. Sâmbătă, la Curtici, vine Lunca Teuz Cermei, formație ce nu-și permite pași greșiți dacă dorește să rămână pe primul loc. „Suntem pe locul 5 acum și vrem să rămânem acolo. Asta în­seamnă că mai trebuie să facem puncte chiar începând cu etapa viitoare. Știm că întâlnim o echipa de pe primul loc, care ne-a învins de două ori în acest sezon, ultima oară cam acum o lună de zile în Cupa României. Țineam mult la o calificare în semifinale, dar dacă nu a fost posibil vom încerca să demonstrăm acum de ce suntem în stare. Avem și tot lotul la dispo­ziție, ne bucurăm că niciunul dintre cei cinci jucători aflați la un galben de suspendare nu au fost avertizați la Păuliș și mai revin și Pavel și Piț. Adi a fost accidentat, l-am menajat și va fi din nou apt. Sper să facem un meci bun și să obținem un rezultat pe măsură”, anunță Maghici.
La Păuliș, Frontiera a evoluat în formula: Iacob – Don, Crișan, Pleșca, Gavriș (Morariu) – Parlapan, Hanc (D. Maghici), Nedea, Prică – Roza, Avrămuțiu (Gliguța).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.