Pădurar, bătut de doi suspecţi de furt de lemne

0
171

padurar batutProcurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova au dispus, luni, reţinerea suspectului Grigorie Lungu, pentru 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi ultraj, urmând ca acesta să fie prezentat magistraţilor din Lipova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment, a rezultat faptul că, în noaptea de 06/07 aprilie a.c., „bărbatul, împreună cu un alt suspect, Viorel Ciprian Marinescu, au sustras 12 m.c. de material lemnos dintr-o rampă de încărcare aflată pe raza localităţii Zăbalţ, material lemnos care aparţine Ocolului Silvic Lipova. Suspecţii au fost surprinşi de şeful de district şi de un pădurar de la ocolul silvic în cauză, iar, în urma unor discuţii cu privire la faptele comise, Grigorie Lungu a lovit cu pumnul în zona feţei pe pădurar. Acesta a avut nevoie de 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”.

De precizat că atât şeful de district, cât şi pădurarul, erau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, dosarul aflându-se în urmărire proprie la procuror, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii fiecăruia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.