Parada Militară Națională din Capitală/Manifestările nu au fost lipsite de proteste

0
376

Peste 4.000 de militari şi specialişti participă pe 1 Decembrie, începând cu ora 10.00, la Parada Militară Naţională din Capitală, ocazie cu care poliţiştii au instituit şi restricţii de circulaţie. Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a spus înainte de parada de 1 Decembrie, că aceasta va fi una dintre cele mai frumoase defilări pe care le-a avut Capitala, deoarece se va folosi aproape toată tehnica militarilor, evenimentul fiind şi o dovadă a importanţei României în structura NATO. Manifestările nu au fost lipsite de unele incidente și proteste.

Parada militară de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Capitală a strâns aproximativ 20.000 de persoane venite să admire militarii şi tehnica Armatei. La manifestare au defilat aproape 4.000 de militari şi specialişti.

Jandarmeria a fost huiduită de către mai mulţi spectatori la parada militară de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Capitală. Aceştia au afişat mai multe pancarte şi au strigat „Jandarmeria apără hoţia!”, iar unii s-au întors cu spatele.

Mai mulţi spectatori au huiduit Jandarmeria, la parada militară de 1 Decembrie. „Jandarmeria apără hoţia!” şi „Ruşine!”, au strigat aceştia.

De asemenea, aceştia au avut mai multe pancarte cu mesaje împotriva jandarmilor şi s-au întors cu spatele atunci când maşinile Jandarmeriei au trecut pe lângă ei, în cadrul defilării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.