Pe lângă disconfortul creat de lucrările de pe DN 76, drumarii le vorbesc și urât sătenilor

0
159

Problema tergiversării la nesfârșit a lucrărilor de pe drumul național DN76 Deva – Oradea, pe porțiunea ce traversează județul Arad, pare că nu mai are rezolvare.
Astfel, mai mulți cetățeni din satul Lazuri – comuna Vârfurile ne-au sunat să se plângă de modul cum drumarii pun problema vizavi de starea de fapt. Ei fac acum referire atât la felul cum este proiectat a se realiza (pe teren) această lucrare cât și la… comportamentul inexplicabil și inacceptabil al acestor lucrători.
„Lucrătorii drumari care s-au apucat de reabilitarea acestui tronson de drum ce străbate o parte din satul Lazuri ne amenință că ne vor intra cu drumul până… lângă geamul casei. Oare așa să fie proiectul?“ se întreabă oamenii din sat.
Localnicul Radu Sida este și mai explicit. „Au venit mai mulți specialiști – dintre care unii și din partea CNDADR dar și de la Timișoara. Au spus că, să fim liniștiți, că nu se va întâmpla nimic, că nu vor intra prin grădină.
După o vreme a apărut un alt cetățean, mai în vârstă și a zis că ei intră cu drumul până în… curtea mea.
Eu nu mă pun împotriva acestor lucrări dar nici nu cred că trebuie să treacă prin grădinile oamenilor. Undeva e o greșeală la mijloc. În plus, deși ne văd îngrijorați, deși suntem oameni la locul nostru, majoritatea oameni mai în vârstă, nu cred că ei au dreptul să vorbească urât cu noi, ca și când ei ar fi proprietarii caselor noastre. Este vorba și de cei șapte ani de-acasă!
Apoi, în ritmul în care lucrează acești drumari la acest drum, credem că mai durează cam 10-15 ani… până va fi gata“ ne-a relatat indignat și cătrănit săteanul din Lazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.